Is wandelen en traplopen helpen met afvallen?

August 24

Is wandelen en traplopen helpen met afvallen?

Als je gaat om gewicht te verliezen, moet u ofwel meer calorieën te verbranden, verbruiken minder calorieën, of een combinatie van beide. Zowel wandelen en traplopen zijn vormen van aërobe oefening die effectief zijn bij het verbranden van calorieën. Ze kunnen ook worden uitgevoerd bij verschillende intensiteit, afhankelijk van uw fitness-niveau en de hoeveelheid calorieën die u wilt branden. Overleg met uw zorgverzekeraar voordat u begint met een oefenprogramma.

Berekeningen

Een veilige gewichtsverlies is tussen 1 en 2 kg per week. Een register bijhouden van de hoeveelheid calorieën die je over een periode van twee weken verbruikt. Zorg ervoor dat alle dranken bevatten. Na de twee weken, de gemiddelde hoeveelheid calorieën die u dagelijks verbruikt te bepalen. Er zijn 3500 calorieën in een pond vet. Door het behoud van uw gemiddelde dagelijkse inname van calorieën-- en het branden van een extra 750 calorieën per dag--moet je verliest ongeveer 1,5 kg per week. Houd er rekening mee dat wandelen en traplopen je verliest gewicht helpen kunnen zolang ze je lichaam in een calorie tekort zetten.

Wandelen

Wandelen is een goede vorm van oefening, als je een beginner bent. Het vereist zeer weinig in de weg van apparatuur of techniek. In het algemeen, het is best om geleidelijk verhogen van uw snelheid en de afstand die je loopt. De Centers for Disease Control raadt aan dat als je een gezonde, volwassen onder 65, moet u ten minste 150 tot 300 minuten van matige aërobe oefening per week. Echter, als u probeert om gewicht te verliezen u wellicht meer te doen. De hoeveelheid calorieën die je wandelen verbrandt, is afhankelijk van het terrein, hoeveel je weegt en hoe snel je loopt. Bijvoorbeeld, heeft een individu 155 pond ongeveer 334 calorieën verbrandt een uur wandelen op 4 mph. Dezelfde persoon zou branden ongeveer 596 calorieën per uur tijdens het snelwandelen op ongeveer 5 mph.

Traplopen

Traplopen is een aërobe oefening die ook de spieren van je onderlichaam versterkt. Wanneer u trap, werkt u tegen de zwaartekracht, waardoor de spieren van uw dijen, billen en kalveren om harder te werken dan ze zouden op gelijke grond. U zal verbranden meer calorieën traplopen dan u zal lopen omdat er een krachtiger aërobe activiteit. Bijvoorbeeld, verbrandt een individuele 155 pond ongeveer 446 calorieën in een uurtje lopen trap. Als u een voorgeschiedenis van letsels van de knie, Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat u begint met een trap klimmen programma.

Interval-Training

Te voegen verscheidenheid aan uw workouts, die u kunt combineren met traplopen lopen. De combinatie van wandelen en traplopen zullen ook verbranden meer calorieën dan wandelen alleen. De vorm van oefening die afwisselend hoge intensiteitsoefening en lagere intensiteitsoefening heet intervaltraining. De hoeveelheid tijd die je klimmen trappen versus wandelen besteedt kan vooraf worden ingesteld, of het zou kunnen afhangen van hoe je je op een bepaalde dag voelt. Eerst overleggen met uw zorgverzekeraar, voordat de overgang van een wandel programma aan intervaltraining.


gerelateerde artikelen