Superset schouder Workout voor mannen

September 28

Superset schouder Workout voor mannen

De meeste mannen die streven naar het verbeteren van hun physiques wilt bouwen grote, krachtige schouders. Goed ontwikkelde schouders kracht overbrengen en bijdragen tot het scheppen van de klassieke bodybuilder "V"-vorm. Het Gewichtheffen concept van supersets kan helpen de ontwikkeling van uw schouder nemen naar het volgende niveau, of help die u elke plateaus die u kan hebben ondervonden langs de weg doorbreken.

Definitie

Supersetting is een concept van de gewicht-opleiding waarin u één oefening, onmiddellijk gevolgd door een ander zonder rust tussendoor. Meestal een superset bestaat uit twee oefeningen, maar u kunt meer toevoegen als uw fitness-niveau mogelijk maakt. U kunt een superset op tegengestelde spiergroepen zoals borst en rug, gratis groepen zoals biceps en terug, of doen verschillende oefeningen voor de dezelfde spiergroep.

Achterste deltoides

Uw achterste deltoides zijn ook bekend als posterior deltoides. Voor een superset van de achterzijde-deltaspier, paar twee oefeningen samen die het achterste gedeelte van uw schouder, zoals gebogen over halter laterals en omgekeerde flys of kabel werken verhoogt. Welke oefeningen u kiezen, houd je ellebogen gebogen en trek het gewicht terug met de achterste deltaspier spieren aan de bovenkant van het verkeer. Roei oefeningen met een rechte bar dat maakt u uw ellebogen hoog houden zijn ook een goede keuze.

Kant deltoides

De zij- of laterale deltoides helpen geven u een breedte in je bovenlichaam lichaamsbouw. Dit is een superset kant-schouder zal bestaan uit kabel of halter kant laterale werpt, gecombineerd met een oefening als externe rotaties. Kant laterale werpt worden uitgevoerd met de handpalmen naar beneden door het Gewichtheffen rechtstreeks tot de zijkanten. Voor een externe omwenteling, liggen aan uw kant met een halter in uw hoogste hand, en plaats je elleboog in de buurt van uw ribben zo de halter voor je buik hangt. Bewaar je elleboog op plaats en draaien van uw onderarm, met behulp van de deltaspier van uw kant om het gewicht te heffen. Doe de oefening aan beide zijden.

Voorste deltoides

Zwaardere oefeningen zoals overhead en militaire persen zijn ontworpen om het versterken van de spieren van de front of anterior, deltoides. Kan je schouder effectief met halters of een barbell persen. Voor een superset van de front-schouder is het verstandig om paar die uw zware met een andere beweging zoals shrugs of rechtop rijen persen. Halters voor shrugs, en een lift uw schouders rechtop naar uw oren. U kunt gebruik van halters of een barbell voor rechtop rijen, alleen hou je handen dicht bij elkaar en trek het gewicht rechtop, stoppen net onder je kin.

Overwegingen

Experimenteren met uw schouder-superset trainingen om te ontdekken welke combinatie van oefeningen en hoeveel sets zijn het beste voor u. Begin met slechts één superset voor elk deel van de schouder en verhoging van het aantal sets desgewenst. Probeer te werken maximaal drie supersets voor elk deel van uw schouder, per training. Vermijd doen van enig ander schouder werk gedurende ten minste twee dagen tussen de superset trainingen, en de schaal terug naar enkelvoud sets als u aanhoudende ongemak in je schouders ervaart. De achterste en zijdelingse deltoides eerst, werken om je schouders verwarmde en klaar voor zwaardere dringende bewegingen.


gerelateerde artikelen