Tandjes tabletten kunnen helpen kleuters bijten?

August 9

Tandjes tabletten kunnen helpen kleuters bijten?

Bijten is misschien één van de meest frustrerende en verbijsterende kindertijd gedrag. Kinderen bijten voor een willekeurig aantal redenen, maar u wilt een einde te maken aan het onmiddellijk. Dat is waar de tandjes tabletten gekomen in. Technisch, de tabletten zijn voor baby's en peuters die daadwerkelijk zijn tandjes, maar zij zou kunnen beteugelen van bijtende werking, ook als je op uw wits uiterste deel en niet wat anders weet te doen om te voorkomen dat uw kind kauwen neer op anderen.

Tandjes tabletten

Een tablet tandjes krijgen is een kleine schijf die u onder uw tandjes kind tong aan help gemak ongemak en pijn plaatst. In het algemeen kun je je kind twee of drie tegelijk, tot vier keer per dag. De tabletten zijn zacht en ontbinden zeer snel, waardoor ze een potentieel veilige manier om de pijn die gaat samen met nieuwe tanden. Naast de Calcarea phosphorica die de meeste tandjes tabletten voor de werkelijke ongemak bevatten, bevatten de meeste tandjes tabletten ook chamomilla voor crankiness en coffea cruda om te helpen bij slapeloosheid.

Bijten en tandjes tabletten

Ouders kunnen het gebruik van tandjes tabletten ervan te weerhouden dat hun kind het bijten van andere mensen, maar ze zijn niet een veelgebruikte methode voor het krijgen van een kind om te stoppen met bijten. Echter, omdat de tabletten gemak crankiness helpen kunnen, uw kind misschien wel meer geduldig en rustig, die bijten gedrag kan verminderen. Veel kinderen bijten uit frustratie of prikkelbaarheid, volgens de Universiteit van New Hampshire coöperatieve extensie. Versoepeling van deze symptomen kan ook verminderen bijtende werking. Veel kinderen bijten ook wanneer ze moe en tandjes tabletten leiden tot slaperigheid, kunnen zodat uw kind is in staat om in slaap vallen. Wanneer ze wordt gerust, is ze minder waarschijnlijk te bijten. Peuters kunnen ook bijten omdat het helpt verlichten de zwelling en de pijn die deel uitmaakt van tandjes. De tabletten kunnen dat ongemak verlichten, zodat ze minder kans om te knagen op iemand anders om hulp te krijgen.

Overwegingen

Niet geven uw peuter tandjes tabletten zonder te vragen eerst zijn kinderarts. Aangezien tandjes tabletten niet een beproefde manier om bijten, wellicht arts van uw kind ander advies voor het terugdringen van het gedrag. Bepaalde merken van tandjes tabletten ook waren, teruggeroepen omdat ze bevatten belladonna, oftewel een giftige plant, volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration. Ingrediënt etiketten lezen en vervaardiging van rappel lijsten vóór de aankoop van tandjes tabletten.

Extra bijten Tips

Let op wanneer uw peuter heeft de neiging om te bijten. Als ze bijt wanneer ze gefrustreerd is, helpen haar gebruik woorden en daden te verlichten van haar frustratie voordat ze zijn toevlucht tot bijten neemt. Ze bijt wanneer ze moe is, Controleer of dat ze heeft een consistente slaap schema, zodat ze niet oververmoeide krijgen. Wanneer uw peuter snijden tanden is, bieden haar een rubberen ring van de tandjes krijgen zodat ze niet van iemand anders bijten te gemakkelijk van haar symptomen, Benjamin Lee, B.D.S., suggereert in zijn boek, "Wat u over tanden weten moet."


gerelateerde artikelen