Vroege tekenen van blaaskanker

September 17

Vroege tekenen van blaaskanker

Overzicht

Na uw nieren finish verwerking van de vloeistof in je lichaam uit wat je eet en drink, de vloeistof wordt doorgegeven aan uw blaas, waar het is opgeslagen. Bij het invullen van de blaas, vertelt de sensatie je dat het is tijd om te plassen. Uw blaas heeft een voering die kan worden aangevallen door kankercellen. De Mayo Clinic meldt dat symptomen van kanker in de blaas vaak kunnen worden vroeg gediagnosticeerd en behandeld met succes.

Hematurie

Hematurie is de medische term voor urine met bloed. Het is een vroeg teken hebt kanker van de blaas, hoewel het vanwege andere omstandigheden en als een neveneffect van veel medicijnen optreden kan. Bloed in uw urine kan verschijnen als een felle rode kleur of als een donkerdere kleur die lijkt te maken van uw urine eruit cola, de Mayo Clinic verslagen. Bloed ook mogelijk niet zichtbaar met het blote oog, maar kan worden ontdekt via analyse van een monster urine.

Verhogingen van de plassen

Blaaskanker, samen met andere voorwaarden en medicijnen, kunt u een behoefte voelen om vaker dan normaal plassen maken. Omdat uw blaas kan worden geïrriteerd door de kanker, kan het de sensatie van hoeft te verdrijven de urine vaker dan normaal. Blaaskanker, de Mayo Clinic Staten, gebeurt vaker bij oudere mensen die al wellicht te gaan naar de badkamers vaker dan ze deden toen ze jonger waren. Als de reizen naar het toilet vaker merkbaar, kan het wel een teken van dit ernstige probleem.

Pijnlijke Urination

Veel mensen met een vroeg stadium van kanker van de blaas vinden dat ze pijn optreden als ze proberen om te plassen. Dit is ook een teken van andere problemen bij sommige mensen, dus het betekent niet automatisch hebt blaaskanker. Toch, het is een teken dat u medische hulp nodig, dus praten met uw arts over het zo snel mogelijk.

Lichaam pijn

Pijn kan optreden elders in je lichaam als een vroeg symptoom van blaaskanker, ook. Het kan zich manifesteren als pijn in uw rug, die kan u onmiddellijk denken aan een blaas probleem niet leiden. Aangezien dat nog steeds pijn in de onderrug een teken van een probleem is, vertel uw dokter. Pijn kan ook optreden in het gebied rond uw blaas. Nogmaals, pijn in je buik kan betekenen veel dingen, maar, ook, kan een vroeg symptoom van blaaskanker.


gerelateerde artikelen