Wat zijn de voordelen van Cranberry sap voor vrouwen?

September 26

Wat zijn de voordelen van Cranberry sap voor vrouwen?

Inheems in Noord-Amerika en sommige delen van Europa, veenbessen hebben eeuwenlang geteeld. Terwijl deze taart bessen kunnen worden verbruikt in hun natuurlijke vorm, zijn ze vaak verwerkt en verkocht als SAP. Cranberry sap biedt een aantal belangrijke gezondheidsvoordelen--vooral voor vrouwen. Diabetici kunnen willen kiezen voor ongezoete cranberry sap bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Preventie van infecties van de urinewegen Track

De urine landstreekbesmettingen kunnen invloed hebben op veel verschillende gebieden van het lichaam, met inbegrip van de nieren, de urineleiders, de blaas of de urinebuis. En hoewel beide geslachten kan worden gediagnosticeerd met deze aandoening, het is veel waarschijnlijker stakingsrecht vrouwen. De keuken licht website meldt dat een bepaald soort antioxidant gevonden in cranberry sap--proanthocyanins--genoemd voorkomen dat van de hechting van bepaalde soorten bacteriƫn aan de wand van de urinewegen helpen kan, waar ze leiden infectie tot kunnen. Naast een preventieve tool bijeenkomen, kan cranberry sap worden gebruikt als een homeopathisch middel voor degenen die ervaren milde tot matige gevallen van infectie van de urinewegen, volgens het boek "Voeding therapie en pathofysiologie."

Minder risico op borstkanker

Net als bij andere vormen van SAP, biedt cranberry sap een aantal belangrijke vitaminen en mineralen--met inbegrip van vitamine C. Volgens "Nutrition therapie en pathofysiologie," levert een 8-ounce portie van cranberry sap ongeveer 25 mg vitamine C, of ongeveer 39 procent van de dagelijkse aanbevelingen. BreastCancer.org meldingen dat vrouwen die consumeren van grote hoeveelheden vitamine C kunnen minder kans op het ontwikkelen van bepaalde soorten kanker, waaronder borstkanker. Helaas, mensen die zijn al gediagnosticeerd met borstkanker kan niet profiteren van het gebruik van vitamine C, als het met de functie van bepaalde vormen van kankertherapie interfereren kan.

Verbeterde hartgezondheid

Hart-en vaatziekten is een belangrijke moordenaar onder vrouwen--in feite, de American Heart Association stelt vast dat de ziekte is verantwoordelijk voor bijna eenderde van de vrouwelijke sterfgevallen elk jaar. Gelukkig, cranberry sap mogelijk ook een effectieve manier voor vrouwen ter bevordering van de gezondheid van het hart. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, vitamine C, een belangrijk antioxidant, mogelijk om te voorkomen dat hart-en vaatziekten door het omkeren van de schade in verband met vrije radicalen in het lichaam. Vitamine C is vooral handig wanneer het gaat om het terugdringen van low-density lipoprotein, de "slechte" cholesterol, en vertragen de progressie van aderverkalking.

Pre-eclampsie preventie

Pre-eclampsie is een aandoening geassocieerd met hoge bloeddruk en verhoogde hoeveelheden eiwit in de urine van zwangere vrouwen-- en wanneer onbehandeld, deze aandoening kan leiden tot vroeggeboorte. De Universiteit van Maryland die Medical Center dat vitamine C--zoals die gevonden in cranberry sap suggereert--kunnen een effectieve manier om het risico van pre-eclampsie voor vrouwen die met een hoog risico voor het ontwikkelen van de voorwaarde. Aan te vullen met vitamine E ook voorschrijven sommige voordelen voor vrouwen bij risico op pre-eclampsie.


gerelateerde artikelen