Cardio voor vetverbranding borst

September 8

Cardio voor vetverbranding borst

Hoewel het idee van de plek-reducerende vet uit een bepaald gebied op uw lichaam wordt beschouwd als een mythe, elke cardioactiviteit u in uw oefeningsregime opnemen krijgt uw hartslag gaan en help blast die calorieën weg, vermindering van de totale lichaamsvet. Er zijn ook bepaalde cardio-oefeningen die de borst meer betrekken, en zijn van essentieel belang om op te nemen in uw training als je focus is het verliezen van vet uit de borst gebied. Raadpleeg altijd uw arts, maar voordat u begint met dit of een oefeningsregime.

Spieren in de borst

De borst bestaat uit twee verschillende sets van de spieren, bekend als de pectoralis major spieren, de grotere spieren die deel uitmaken van het grootste deel van de spieren van de borst, met de kleinere pectoralis minor spieren die grotendeels onder deze spieren zitten. Het hoofddoel van de spieren van de borst is te voorzien in de beweging van het gewricht van de schouder.

Cardio-oefening ideeën

Baseer uw training rond cardio activiteiten zoals jumping jacks, springtouw, roeien, circuittraining en fietsen. Deze oefeningen werken het bovenste en onderste lichaam, u te voorzien van een full-body Calorie branden en u ook voorzien van een matrix van cardiovasculaire voordelen. Beginnen met een lagere intensiteit cardio-oefening opwarmen van je lichaam voor de eerste vijf tot 10 minuten, gevolgd door matige tot hoge intensiteit cardio voor de duur van uw workout te maximaliseren de vetverbrandende gevolgen elke dag.

Maak een Workout Plan

Planning van uw training is belangrijk, helpen u gericht houden en ervoor zorgen dat je resultaten ziet. Probeer in te nemen ten minste vier tot vijf sessies van de 30 minuten van cardio per week, samen met twee tot drie krachttraining workouts. In 10 tot 15 minuten van stretching post-workout toe te voegen is ook belangrijk om op te nemen, bij het maximaliseren van de resultaten van uw training, maar ook het aanbieden van andere voordelen, met inbegrip van meer flexibiliteit, betere omloop, en de preventie van spierstijfheid na je training.

Verscheidenheid is de sleutel tot succes

Het is altijd belangrijk om uw training zo nu en dan, houden van verscheidenheid in uw totale fitness-plan. Dit houdt dingen vers, voorkomt dat u steeds verveeld van uw workout routine, het helpen van je verblijf gericht en geïnteresseerd, maar ook helpt u vermijden fysiek plateauing. Andere dingen ten minste eenmaal per vier tot zes weken, zodat uw routine is altijd aan het veranderen en je lichaam regelmatig aan te passen is, om uw resultaten te maximaliseren.

Gewichten te nemen in uw Routine

Hoewel gewicht gebaseerde oefeningen worden meestal beschouwd als een vorm van resistentie opleiding voor spieropbouw, kan het helpen met uw vetverlies doelen. In feite, als deskundigen bij Nerd Fitness zetten wanneer het gaat om het verbranden van vet, is krachttraining in combinatie met cardio de meest effectieve methode. Een van de belangrijkste voordelen van sterkte opleidingsoefeningen is dat ze te stimuleren uw stofwisseling en helpen u vet verbranden niet alleen tijdens de training, maar lang na ook. Wat meer is, kunt u zich richten op de spieren van de borst met oefeningen zoals bankdrukken, borst duik en push-ups, vet verbranden en het opbouwen van spieren in de borst gebied.

Dietary overwegingen

Als u niet de juiste dingen in je lichaam, zelfs met een goed geplande, zetten effectieve workout routine, you niet gonna werpen dat vet. Voor het verliezen van vet, het handhaven van een calorieën tekort van ongeveer 500 calorieën per dag, wat betekent dat je in ongeveer 3500 neemt minder calorieën dan u besteden op een wekelijkse basis, en moeten veilig verliezen een pond van lichaamsvet in de loop van die week.


gerelateerde artikelen