Wat zijn de voordelen van Bifidobacterium Bifidum?

May 7

Wat zijn de voordelen van Bifidobacterium Bifidum?

Bifidobacterium bifidum, bekend als B. bifidum, is een spanning van gebruikte als een probiotische bacteriën. Probiotica zijn levende micro-organismen die simuleren van de nuttige bacteriën in het maag-darmkanaal van de mens gevonden. B. bifidum is één van de vele bacteriestammen die van nature in de darmflora voorkomen, leven in de dikke darm. De opneming van B. bifidum in een dieet regime biedt de host met een scala aan voordelen.

Synthese van vitamine

B. bifidum helpt bij de synthese van vitamine B-complex en vitamine K in de darmen. Deze synthese beschermt het lichaam tegen tekortkomingen van deze uiterst belangrijke voedingsstoffen. De primaire functie van vitamine K is te reguleren het bloed bloedstolling proces. Vitamine K is ook nodig ter verbetering van de bone gezondheid, voorkomen van botbreuken en het risico van bloeden gekoppeld aan langdurig antibiotica gebruik. B-complex vitamines zijn ook essentieel voor een goede gezondheid zoals ze steun in de energieproductie, normale groei en ontwikkeling te bevorderen, metaboliseren van eiwitten en koolhydraten, zenuwstelsel functie behouden en steun bij het scheppen van rode bloedcellen.

Verbeterde immuniteit en spijsvertering

Ter aanvulling van de voeding met B. bifidum helpt verbeteren van de spijsvertering en verbeteren de immuun fagocytische activiteit van het menselijk lichaam. Eerst, B. bifidum bevordert bacteriële balans en optimale spijsvertering, waardoor de productie van histamine, een chemische stof die verantwoordelijk is voor het genereren van een allergische reactie te ontmoedigen. Ten tweede, B. bifidum verbetert de lichaamseigen natuurlijke antilichaam immuunrespons. Daarom vecht regelmatig B. bifidum in het dieet tegen de intestinale ziekteverwekkers, spijsvertering onregelmatigheden en de productie van histamine, uiteindelijk verbeteren van immuniteit van het lichaam en het voorkomen van het ontstaan van allergische reacties.

Alcoholische lever restauratie

Volgens "Probiotica herstellen fecale Flora en verbeteren lever enzymen in menselijke Alcohol-Induced lever schade: A Pilot Study," is leverziekte veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik een belangrijke oorzaak van morbiditeit en mortaliteit in de Verenigde Staten. Het is goed voor 40 procent van de sterfgevallen als gevolg van cirrose en tussen 10 en 35 procent van de gevallen van hepatitis. Overconsumptie van alcohol wordt geassocieerd met verhoogde gut permeabiliteit, darm en lever interacties, veranderde darmflora en aanzienlijk lagere aantallen B. bifidum, onder andere nuttige bacteriën. Dit onderzoek is gebleken dat op korte termijn suppletie met B. bifidum resulteerde in restauratie van fecale flora en opmerkelijke verbeteringen in de alcohol-geïnduceerde lever schade in vergelijking met standaard therapie alleen.

Behandeling van diarree

Probiotica zoals B. bifidum zijn vooral effectief bij de behandeling van diarree, met inbegrip van infectieuze diarree en diarree antibioticagebruik is gekoppeld. De Probiotica zijn ook veilig voor kinderen met diarree. Het herstel van het bacteriële symbiose binnen het maag-darmkanaal als gevolg van probiotische suppletie leidt tot een afname van de frequentie van de stoelgang, fecale gewicht en buikkrampen.

Kankerpreventie

Het artikel "Bifidobacterium als probiotische agenten--fysiologische effecten en klinische voordelen" stelt dat bacteriële onregelmatigheid van de darmflora invloed op de oprichting van kankercellen door de productie van enzymen die normale cellen in actieve kankerverwekkende stoffen omzetten. Schadelijke bacteriën in de dikke darm tumor productie en transformatie van de tumor in de darm te bevorderen. Er zijn aanwijzingen dat probiotica zoals B. bifidum beschermen de host van activiteiten binnen het lichaam, waardoor de groei en de omvorming van de gezonde cellen in kankercellen.


gerelateerde artikelen