Belangrijke vitaminen & mineralen voor mannen

April 28

Belangrijke vitaminen & mineralen voor mannen

Dr Mehmet Oz--aanhalend een studie die van 3 miljoen ondervraagden gevonden, minder dan 1 procent voldaan aan hun dagelijkse vitamine en minerale behoeften--stelt iedereen behoeften een multivitamine. Hij merkt op dat de mannen een multivitamine met ijzer niet nodig maar dat bepaalde vitaminen en mineralen kunnen helpen zorgen voor goede gezondheid bij mannen.

Zink voor Prostate gezondheid

Zink verhoogt uw immuunsysteem, helpt uw lichaam met enzym processen en helpt optimaliseren uw zintuigen van smaak en geur. Voor mannen is zink ook een belangrijk mineraal vanwege haar rol in de prostaat gezondheid. Volgens Dr Oz, prostaatkanker is een belangrijke doodsoorzaak bij mannen, en de meeste mannen hebben ten minste een aantal abnormale cellen van de prostaat tegen de tijd dat ze ouderen. Het prostaat weefsel slaat de meeste zink en lagere niveaus hebben een mogelijk verband met hogere tarieven van kanker. Dr Oz beveelt aan te vullen met niet meer dan 40 mg per dag te verminderen de kans op bijwerkingen van overmatige consumptie, die kan bestaan uit hoofdpijn en diarree.

Vitamine C

In "Vitaminen en mineralen," adviseert Dr. Zina Kroner dat vitamine C is belangrijk voor een gezond hart. Vitamine C kan voorkomen van hartaanvallen en de gevoelige voering van de bloedvaten hart van plooibaar te houden. Een studie in de maart 1997 afgifte van "BMJ" gevolgd een groep van mannen van middelbare leeftijd met geen reeds bestaande hartaandoeningen. Onderzoekers vastgesteld dat mannen met een tekort van vitamine C waren 3,5 keer meer kans op een hartaanval. Mannen moeten 90 mg vitamine C per dag.

Selenium voor gezonde zaadcellen

Selenium is een belangrijk mineraal die een rol bij de gezondheid van het hart spelen kan, verhinderen van kanker en remming van de cognitieve achteruitgang, hoewel meer onderzoek nodig is, volgens het kantoor van Dietary Supplements. Voor mannen is selenium belangrijk voor het verminderen van het risico van prostaatkanker en voor het maken van gezonde zaadcellen. Een kleine studie, gepubliceerd in een 2003 editie van "Systems Biology in voortplantingsgeneeskunde," gevonden 225 microgram selenium in combinatie met 400 mg vitamine E per dag voor drie maanden meer sperma beweeglijkheid en verbetering van de kwaliteit van het sperma in de deelnemers. Mannen moeten ten minste 55 microgram per dag krijgen.

Vitamine D

Vitamine D is noodzakelijk voor vele lichaamsfuncties, waaronder botgroei en celdood. Een studie in de februari 1997 afgifte van "Diabetologia" vond dat oudere mannen met vitamine D tekortkomingen meer kans waren op glucose-intolerant. Een oudere studie na 1,954 mannen, gepubliceerd in een 1985 editie van "The Lancet," vond een verband tussen lagere vitamine D en calcium niveaus en een grotere prevalentie van colorectale kanker. Een andere studie, gepubliceerd in het februari 2006 nummer van "Dagboek van the National Cancer Institute," bepaald mannen met vitamine D niveaus van ten minste 25 nanomoles per liter in de bloedbaan circuleren hadden minder risico van krijgen of het afsterven van spijsverterings-gerelateerde kankers. Onderzoekers concludeerden supplementen van ten minste 1.500 internationale eenheden per dag nodig waren om te bereiken van 25 nanomoles per liter.


gerelateerde artikelen