Gewicht Bench beginnersniveau

June 9

De Halterbank is een ideaal hulpmiddel voor beginnende gewicht lifters gebruiken. De meeste banken kunnen worden aangepast voor hoogte en helling aan te passen aan de gebruiker en de verschillende oefeningen, en ze bieden de gebruiker met de stabiliteit nodig om te werken op de zware ladingen.

Functie

Het doel van Bank-workouts lichaamsgewicht is om spierkracht en hypertrofie (groei), met name voor kracht atleten en bodybuilders. U kunt vele traditionele oefeningen met halters, zoals borst persen, rijen en truien schouder persen, uitvoeren zonder te hoeven bekommeren om het evenwicht. Deze stabiele omgeving kunt u op te heffen een veel gewicht te ontlokken hypertrofie.

Typen

Er zijn twee hoofdtypen van Halterbanken: verstelbaar en nonadjustable. Nonadjustable banken worden kan plat, helling of weigeren, overwegende dat verstelbare banken kunnen worden aangepast aan elke hoek tussen 0 en 90 graden. Verstelbare banken meestal kosten ongeveer 9 tot 10 keer meer dan nonadjustable typen, maar beiden evenveel ruimte in beslag nemen. Voordat de aankoop van een, moet u dat u zal worden met behulp van de apparatuur voor de lange termijn.

Voordelen

Gewicht bench trainingen, wanneer gebruikt in combinatie met halters of een barbell, bieden uitstekende stimulans voor spier hypertrofie, omdat de spieren wordt gewerkt met een zekere mate van isolatie. In tegenstelling tot het werken met machines van de oefening, die een vooraf bepaalde reeks van beweging en het pad van de beweging hebben, vereist gewicht bench training u om de hoek en richting van de beweging, die uw gezamenlijke stabilisatoren meer versterkt. Ook zijn Halterbanken heel gebruikelijk in sportscholen, zodat u kunt deze oefeningen meest overal doen.

Nadelen

Er zijn slechts een beperkt aantal oefeningen die je kunt doen met gewicht bench workouts, die tot plateaus en verveling leiden kunnen. De meeste oefeningen waar u op uw rug liggen of zitten met rugondersteuning doen niet versterken je kofferbak, rug en heupen. Deze trainingen doen ook niet traint u uw lichaam in driedimensionale bewegingspatronen en de onderste extremiteiten kracht en macht (rotatie, de wijzigingen, explosieve lagere lichaam kracht).

Hoewel meest nonadjustable banken niet frequent onderhoud hoeft, kunnen verstelbare banken moeten regelmatig worden gecontroleerd voor de smering in de hefbomen en veren, en kostbaar zijn om op te lossen als u niet weet hoe het zelf te doen.

Deskundige inzicht

Beginners moeten combineren met andere soorten oefeningen als aanvulling op gewicht bench workouts. Deze omvatten lichaamsgewicht dat opleidt (push-ups, pull-ups, lunges), staande vrije gewicht oefeningen, kabel oefeningen en krachttraining (Medicijnbal gooit). Het combineren van verschillende oefening methoden biedt verschillende opleidingen te verstrekken in diverse posities, die u kunnen helpen beter presteren in bepaalde sporten en activiteiten.


gerelateerde artikelen