Gaelic Voetbal opleiding boren

May 8

Gaelic Voetbal opleiding boren

Overzicht

Volgens National Geographic, gaelic voetbal dateert uit de 16e eeuw. Een hybride van voetbal, basketbal en rugby, het is één van Ierlands meest populaire sport. Het wordt gespeeld met 15 spelers aan elke kant met behulp van een ronde bal iets kleiner is dan een voetbal. Het voorwerp van het spel is te scoren door schoppen of "hand passeren" een bal naar de tegenstander net of tussen hun posten. "Hand passeren" wordt uitgevoerd door het raken van de bal met de hand of vuist.

Opleiding boren

Opleiding boren zijn een manier voor teams en individuen om hun vaardigheden op specifieke gekozen gebieden te verbeteren. In Schots-Gaelisch: voetbal zijn er talrijke oefeningen ter verbetering van de passeren, aan te pakken en capaciteiten te scoren. Sommige oefeningen kunnen worden uitgevoerd individueel; echter, zijn de meeste gaelic voetbal opleiding boren moet worden uitgevoerd binnen een team-situatie.

Warming-up boor

De GAA Dublin maakt gebruik van de "snelle voeten drill" om op te warmen. Een cursus die bestaat uit een snelheid-ladder en vier kleine horden all-in-een rechte lijn met een kegel aan weerszijden vast. Hebben teams van drie concurreren tegen elkaar om te zien wie de cursus kan voltooien in de snelste tijd. Gebruik zo veel ronden van de cursus als u wilt.

Passerende boor

Voor een fundamentele passerende boor, ingesteld twee kegels 10 tot 15 meter uit elkaar en hebben spelers lopen naar elkaar en hand pass de bal als ze oversteken. Doe dit voor 30 seconden. Na 30 seconden, hebben spelers punt pass aan elkaar van de kegels. Deze boor is aanbevolen en beoefend door de Clontarf GAA Club.

Aanpakken van de boor

Voor een aan te pakken-boor, instellen van een raster van 25 meter met 10 meter en hebben spelers koppel omhoog. Hier, solos een speler de bal naar hun kant van het raster terwijl de andere speler probeert te zult hen. Hebben spelers voeren dit voor twee minuten voor het wijzigen van rollen.

Scoren boor

Een eenvoudige scoren boor die is geïmplementeerd door de GAA Derry is het opzetten van twee opleiding Polen dezelfde breedte als doelpalen. Hebben twee spelers staan aan weerszijden van de posten en schoppen en vuist van de bal naar elkaar, proberen de bal te krijgen door de posten. Deze boor kan moeilijker worden gemaakt door vernauwing van de posten en ook het opzetten van een termijn op een aantal doelstellingen te scoren.


gerelateerde artikelen