Wat zijn de behandelingen voor de huid bleekmiddel branden?

April 9

Wat zijn de behandelingen voor de huid bleekmiddel branden?

U kunt een chemische brandwond lijden door het morsen van bleekwater op uw huid. Als je branden ernstig is, moet u onmiddellijk medische hulp inroepen. Je moet ook medische hulp als u tekenen van shock vertonen; hebben een alle-over lichaam reactie; hebben een brandwond over een gebied groter dan 3 inch dat meer dan uw eerste laag van de huid doordringt; of uw ogen, het gebied over een gemeenschappelijke, uw billen, gezicht, voeten, gezicht of Lies hebt gebrand. Bovendien, als u nog niet gehad een tetanus schot binnen de afgelopen vijf jaar, raden de experts van de Mayo Clinic te krijgen omdat alle brandwonden gevoelig voor tetanus zijn. Brandwonden veroorzaakt door bleekmiddel waarvoor een noodsituatie kamer geen bezoek nog steeds nodig onmiddellijke behandeling ter vermindering van het bedrag van de schade aan uw huid.

Spoelen van het gebied

De eerste behandeling voor een chemische brandwond van bleekwater is het bleekmiddel uit uw huid met koud stromend water, spoelen volgens MedlinePlus, een dienst van de National Library of Medicine en de National Institutes of Health. U moet deze behandeling gedurende 20 minuten of meer, volgens de Mayo Clinic voort te zetten. Zorg ervoor dat u alle verontreinigde sieraden of kleding verwijderen voordat u spoelen. Rewash het verbrande gebied voor extra tijd als u ondervindt meer branden na het eerste wassen.

Pain Relief

U kan de pijn verlichten van je branden op een aantal manieren. Toepassing van een koude, natte kompres op het gebied van de branden, adviseert MedlinePlus. Nemen van een over-the-counter pijnstiller, zoals ibuprofen, aspirine, naproxen, of paracetamol, adviseert ook de Mayo Clinic-deskundigen. Echter, als de persoon die lijdt het branden jonger dan 2 is, niet beheren aspirine. Ook, als het slachtoffer branden is een tiener of kind die is van waterpokken of griep-achtige symptomen herstellende, geven niet de jeugd aspirine, volgens de Mayo Clinic. Als je pijn niet controleerbaar met een pijnstiller OTC is, moet u medische hulp zoeken.

Extra behandeling

Moet u wrap je branden in een steriele, droge dressing of schone doek ter bescherming van het verbrande gebied van wrijving, volgens MedlinePlus. Als je branden gering is, zal het waarschijnlijk genezen met geen verdere behandeling. Voorkomen dat een zalven of zalven op je branden en verwijder geen dode huid of blaasjes uit het gebied van de branden, MedlinePlus adviseert.


gerelateerde artikelen