Welke oefeningen kan ik doen zodat ik niet zal tijdens arbeid scheuren?

April 10

Welke oefeningen kan ik doen zodat ik niet zal tijdens arbeid scheuren?

De perineale spieren van uw bekken vloer kunnen verzwakken en worden gespannen tijdens de zwangerschap. Een zwakke bekken vloer kan bijdragen tot tranen en de noodzaak van een episiotomie, oftewel een chirurgische incisies een arts maakt in het perineum te verhogen van de vaginale opening en scheuren te verminderen. Kegel en kraken oefeningen bereiden perineale spieren van het bekken woord voor arbeid, vermindering van uw risico op scheuren tijdens de bevalling. Krijgen van uw arts goedkeuring voor elke oefening tijdens de zwangerschap en vraag haar om advies specifiek voor uw situatie.

Kegel feiten

Kegel oefeningen, vernoemd naar de uitvinder, Dr. Arnold Kegel, versterken en helpen u de controle van de bekkenbodemspieren die ondersteuning bieden voor uw baarmoeder, urinebuis, blaas en darm. Niet alleen doet deze oefeningen verminderen het risico van tranen tijdens arbeid, zij kunnen helpen voorkomen en behandelen van stress urine-incontinentie en aambeien, twee gemeenschappelijke zwangerschap-gerelateerde aandoeningen, volgens de website BabyCenter. Blijven doen kegel oefeningen postpartum verbetert uw vaginale spieren en helpt u om uw blaas controle te houden.

Hoe te doen Kegels

Zoek uw bekkenbodemspieren door aanbestedende hen alsof om te stoppen met de stroom van urine. Zorg ervoor dat u bent niet spannen buik, billen of beenspieren terwijl het doen van kegels. Het contract van uw bekkenbodemspieren, die u een gevoel geven moeten van knijpen en tillen. Houd de contractie gedurende 5 seconden, dan ontspannen gedurende 5 seconden. Als uw spieren versterken, Houd elke kegel voor 10 seconden, dan ontspannen gedurende 10 seconden. Het doen van sets van 10 kegels, drie maal dagelijks.

Kegel variaties

Wanneer u vertrouwd bent met kegel oefeningen uitvoeren, proberen om ze in een verscheidenheid van standpunten te doen. Bijvoorbeeld, de kegels te doen terwijl liggen, zitten, hurken en wanneer bent u vast op handen en voeten. U kunt ook het uitvoeren van "wave" kegels. Volgens «««AskDrSears.com, worden de spieren van uw bekken vloer gerangschikt in een drie-lus figuur-8 patroon, met lussen rond de urinebuis, de vagina en de anus. Probeer aanbestedende deze spieren van voren naar achteren, vervolgens het vrijgeven van de spieren van de rug naar voren.

Squats

Gehurkt verruimt bekken openingen en ontspant perineale spieren, verminderen van scheuren tijdens arbeid, volgens AskDrSears.com. Voor het uitvoeren van squats, staan achter een stevige stoel en plaats beide handen op zijn rug voor steun. Contract uw buikspieren aan te spannen terwijl het opheffen van je borst en je schouders ontspannen. Langzaam lager uw stuitje aan de vloer en stop halverwege tussen zitten en staan. Houd deze positie gedurende 10 seconden, dan haal diep adem en adem uit als je vanaf de gehurkte positie stijgen. Doe deze oefening 10 maal. Naarmate je sterker, doen 10 herhalingen twee of drie keer per dag.


gerelateerde artikelen