American Football vaardigheden

March 26

American Football vaardigheden

Overzicht

Amerikaans voetbal, niet te verwarren met het World Cup-spel met dezelfde naam, vereist een scala aan vaardigheden te verplaatsen van een leren bal richting doel van een tegenstander en om te voorkomen dat de tegenstander jou. Gooien van de bal door de lucht, kloppen van andere spelers op de grond, rond of door de tegengestelde spelers en schoppen de bal uit de buurt van andere spelers of tussen de doelpalen uitgevoerd zijn de belangrijkste acties tijdens een voetbalwedstrijd.

Passeren van de bal

Doorgeven is afhankelijk van de vaardigheid van de fundamentele sport van gooien, gebruikt in de pitching een honkbal, het serveren van een tennisbal of het gooien van een speer. Een voetballer voert de dezelfde basisbewegingen en maakt de dezelfde fundamentele kinetische keten van gebeurtenissen, beginnend met een duw van de grond met de voeten, de kern rotatie, de opening van de hippe en voorwaartse armbeweging, eindigend met onderarm pronatie. Passeren vereist nauwkeurigheid omdat de speler aan wie u het gooien van tegen spelers in de buurt van hem proberen wellicht te blokkeren of de bal te onderscheppen. Vanwege de omvang van de bal, die kleiner is dan een basketbal maar veel groter dan de meeste andere sporten ballen, is aanzienlijke spierkracht vereist voor lange passes.

Blokkeren van je tegenstander

Blokkeren is de handeling van het brengen van je lichaam tussen de tegenstander en een van je teamgenoten te stoppen met je tegenstander van het aanpakken van je teamgenoot. Omdat aanvallende spelers kunnen ook geen houder van een tegenstander met hun handen, vereist blokkeren een beheersing van technieken om te voorkomen dat de tegenstander je verleden uitglijden.

Vangen van de bal

Een van de posities van de ontvanger in het voetbal spelen vergt meer dan een mogelijkheid om een bal te vangen. Ontvangers moeten het vermijden van tegenstanders die te blokkeren of snijpunt ballen proberen. Ze nep of weglopen van de tegenstanders te krijgen in het duidelijk maken van een vangst. Aantal voetbal speelt vereisen een ontvanger uit te voeren naar een bepaalde positie zonder te kijken naar de quarterback, dan draai je om na de bal heeft gegooid en vangen. Ontvangers moeten ook proberen te maken van vangsten te weten dat ze worden zwaar door een tegenstander getroffen zullen zo spoedig of kort nadat ze de vangst maken.

Haasten Downfield

Haasten is de handeling van het lopen met de voetbal vanaf het begin van een offensief spel. Vaardigheden die nodig zijn voor het haasten omvatten een vermogen om te anticiperen op de bewegingen van zich het verzetten van teamleden en de vaardigheid om snel, laterale aanpassingen te vermijden tegen spelers.

Punters en Kicks

Na een score schopt het scoren team de bal naar de tegenstander team naar het opnieuw spelen. Als een team in een slechte positie op het veld is, kan het willen schoppen de bal van het veld in plaats van proberen om het te verplaatsen met een pass of rush. In deze situaties probeert een kicker meestal te schoppen de bal ver omdat hij bezit van de bal te aan het andere team geven. Kickers ook proberen om punten te scoren door het schoppen van een bal door een reeks rechtop doelstellingen.


gerelateerde artikelen