Diëten voor vrouwen te verliezen gewicht op hun konten & dijen

April 22

Diëten voor vrouwen te verliezen gewicht op hun konten & dijen

Overgewicht of obesitas heeft veel nadelen voor de gezondheid van een vrouw. Echter, als de meeste van uw overtollige gewicht is in het onderste gedeelte van je lichaam--waar vrouwen hebben de neiging te zetten op het meeste gewicht--wellicht beter af. Vrouwen die peervormige zijn zijn lager risico voor het ontwikkelen van diabetes en blood lipid afwijkingen, volgens een studie van 2004 "International Journal van obesitas". Op hetzelfde moment, vet op de dijen en kont is moeilijk te werpen en is verantwoordelijk voor lelijke flab en cellulitis.

Vermindering van Calorie-inname

U zult het succesvolste op het verliezen van gewicht door het eten van de juiste hoeveelheid calorieën. Om te ponden schuur, die u wilt nemen in minder calorieën dan u gebruikt. Het National Heart, Lung and Blood Institute, NHLBI, legt uit dat het aantal calorieën dat elk individu moet consumeren is gebaseerd op geslacht, leeftijd en activiteit niveau. De minste actiever u bent, de minder calorieën je nodig hebt. Gezonde vrouwtjes die sedentaire, wat betekent dat ze weinig of eventuele uitoefenen buiten hun gewone routine, moeten ongeveer 1600 tot 2.000 calorieën per dag. Matig actieve vrouwen moeten 1800-2200 calorieën. Als u deelnemen aan meer calorieën dan je verbrandt, slaat je lichaam de overtollige calorieën als vet. Vrouwen met een peervormige lichaamsbouw hebben meer kans om op te slaan dat vet in de kont en dijen.

Elimineren van calorierijke voedingsmiddelen

Verbruiken 150 calorieën per dag boven het bedrag dat u via fysieke activiteit branden leiden kan tot het verkrijgen van 5 kg in de loop van zes maanden, volgens de NHLBI. Door het elimineren van een drankje of een snack een dag en gezondere recepten te kiezen, kunt u gemakkelijk verminderen uw calorie-inname. Nul-calorie water of club soda in plaats van een 136-calorie-cola drinken. Een grote portie fastfood frietjes kan hebben meer dan tweemaal zoveel calorieën als een kleine portie. U zal 320 calorieën elimineren uit uw dieet door te kiezen voor een kleine Franse bak op een populaire fastfood eetgelegenheid. Bij het eten een omelet, kies eiwit, die ongeveer 79 calorieën, versus een gemaakt van gewone eieren, die 600 calorieën op basis van een drie-ei-omelet kunnen hebben.

Eet gezonder voedsel

Simpelweg verhogen van uw gezin inname van gezondere levensmiddelen kan beduidend beïnvloeden uw body mass index. In een studie van de 2008 gepubliceerd in het tijdschrift "Zwaarlijvigheid" kinderen in gezinnen die geïntroduceerd gezonder voedsel, zoals fruit, groenten en magere zuivel en verminderde energie-dichte voedingsmiddelen met beperkte voedingswaarde, toonde een grotere beperking in algemene lichaamsvet ten opzichte van gezinnen die bleef eten van een dieet hoog in energie-dichte voedingsmiddelen. Lichaam massale vermindering van de ouders volgen hetzelfde patroon als hun kinderen. De Mayo Clinic blijkt eten van voedingsmiddelen die zijn laag in calorieën maar kunnen je voelen vollediger langer, bekend als lage-energie-dichte voedingsmiddelen. Verschillende fruit en groenten zijn rijk aan water en laag in calorieën, zoals grapefruit en wortelen. Levensmiddelen hoog in vezel duren langer om te verteren, waardoor je voelt voller op minder calorieën. Goede voorbeelden zijn groenten, fruit en volle granen. Zuivel en mager vlees bevatten vet, waardoor je verzadigd gevoel langer kan. De sleutel is om te nemen in mager bronnen van vet, zoals magere melk en pluimvee. Ook noten, zaden en olijfolie gezond, bevatten enkelvoudig onverzadigde vetten.

Feiten over Target gewichtsverlies

Helaas is er geen manier te richten en vet in slechts één gebied van uw lichaam te verminderen. U kunt echter verminderen de grootte van je dijen en kont door het nemen in minder calorieën en gezondere levensmiddelen consumeren. Zoals het pond vallen weg, de verandering in de gebieden die u krijgen kon het meeste gewicht tonen een meer dramatische verbetering ten opzichte van gebieden waar u minder vet hebt. Volgens een artikel gepubliceerd door "Scientific American," geen crème, injectie, zal pil of andere gimmick verminderen overtollige gewicht in de kont of dijen van een vrouw. De enige manier om een stal ponden hier is met een verstandig dieet en regelmatige lichaamsbeweging.


gerelateerde artikelen