Natuurlijke kruiden voor zure terugvloeiing

March 31

Natuurlijke kruiden voor zure terugvloeiing

Zure terugvloeiing – afkorting voor gastro-esophageal terugvloeiingsziekte of GERD-miljoenen Amerikanen is. GERD treedt op wanneer de inhoud van de maag of de dunne darmen omhoog in de slokdarm regelmatig, mogelijk schade aan het weefsel van de slokdarm na verloop van tijd. Brandend maagzuur is het belangrijkste symptoom van GERD, die erger bij nacht, na grote maaltijden of wanneer liggen. Terwijl de conventionele behandeling voor GERD zuur-reducerende is medicatie, er zijn een aantal natuurlijke kruiden alternatieven die kan helpen kalmeren de pijn en ontsteking geassocieerd met zure terugvloeiing en schade aan de slokdarm te voorkomen.

Demulcents kalmeren een geïrriteerde slokdarm

Kalmerend kruiden bevatten mucilage, een dikke, gladde stof die jassen van de slokdarm en de muren van de maag, rustgevende zure terugvloeiing en helpen om te genezen ulcera en andere weefselschade. Gladde iep en marshmallow root zijn effectieve kalmerend kruiden die kunnen worden genomen als een koude infusie-door het plaatsen van een handvol van de wortel in een kopje water en laten zitten voor zes tot 10 uur – of als een traditionele thee, poeder of ruit om te kalmeren zure terugvloeiing en voorzien van een beschermende barrière tegen zuur.

Zoethout, een zoete remedie tegen Reflux

Natuurlijke kruiden voor zure terugvloeiing

Zoethout wortel is een zoete smaak kalmerend kruid dat effectief zure terugvloeiing voor veel mensen behandelt en kan gemakkelijk worden genomen als thee, volgens NaturalNews.com. Nog beter is om op te kauwen op een Tablet PC van deglycyrrhizinated, zoethout stimuleren van speeksel en andere spijsvertering afscheidingen, die natuurlijk verminderen van zure terugvloeiing. DGL is beter dan gewone zoethout voor langdurig gebruik omdat het interoperabiliteitsonderdeel--glycyrrhiza, die kan leiden tot hoge bloeddruk en water retentie--is verwijderd, waardoor het veilig is voor de meeste mensen te nemen op een permanente basis.

Bitters bevorderen een goede spijsvertering

Natuurlijke kruiden voor zure terugvloeiing

Terwijl het idee dat toenemende spijsvertering afscheidingen zoals zoutzuur-HCL – contra-intuïtief lijkt, suggereert acupuncturist Chris Kresser dat zure terugvloeiing daadwerkelijk kan worden veroorzaakt door lage afscheidingen van HCL en andere belangrijke spijsverteringsenzymen. Hij raadt aan kleine doses van bittere kruiden – die van oudsher in vele culturen wereldwijd – gebruikt hebben ter ondersteuning van de afscheiding van speeksel, HCL en gal te behandelen of zelfs voorkomen van zure terugvloeiing te nemen. Bittere kruiden bevatten paardebloem wortel, gentiaan, karwij, venkel, alsem en yellowdock. De beste manier om bitters is 2 tot 4 druppels van de tinctuur in een paar gram water vlak voor het eten, zoals de bittere smaak van de kruiden alleen moet stimuleren van de spijsvertering en voorkomen zure terugvloeiing in de eerste plaats innemen.

Kurkuma wordt uitgeschakeld pijn en ontsteking vermindert

Natuurlijke kruiden voor zure terugvloeiing

Kurkuma is een wondermiddel voor de kruiden wereld en staat bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen. Het is ook een digestief bittere met pijnstillende eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze voor behandelend zure terugvloeiing – ten minste in kleine doses. Kurkuma moet niet worden gehouden in grote doses – aangezien het spijsvertering verstoren in aantal – of door zwangere vrouwen veroorzaken kan. In doses van een paar capsules of een dropperful van tinctuur is kurkuma een uitstekend tonicum voor het spijsverteringssysteem. Het ondersteunt gezond afscheidingen en geneest de ontsteking en weefsel schade veroorzaakt door zure terugvloeiing.


gerelateerde artikelen