Gezonde voeding en calorieën voor een 20-jarige vrouw

July 23

U hebt net een nieuw decennium ingevoerd en u wilt beginnen met het uit recht. Terwijl gewicht kan uw primaire zorg als het gaat om wat en hoeveel je eet, is nu net zo goed een tijd als om te beginnen te denken over uw gezondheid. Te weten hoeveel calorieën je nodig hebt en wat te eten terwijl je bent 20 zet u voor goede gezondheid voor het leven.

Hoe veel te eten

Gezonde voeding en calorieën voor een 20-jarige vrouw

Wanneer het gaat om het beheren van uw gewicht, tellen calorieën. Hoeveel je nodig hebt hangt af van een aantal factoren, waaronder uw hoogte, gewicht, activiteitenniveau en of u wilt verliezen of winnen gewicht. De U.S. Department of Agriculture heeft algemene calorie richtlijnen op basis van leeftijd, geslacht en de activiteit die u kan helpen aan de slag. Als je niet elke oefening, moet u 1800 tot 2.000 calorieën per dag. Als je een oefening, het equivalent van 1,5 tot 3 mijl per dag wandelen in een gemakkelijk tempo, moet u 2.000 tot 2200 calorieën per dag. Als u uit te een beetje zwaarder werken, gelijkwaardig aan het lopen meer dan 3 mijl per dag, moet u 2400 calorieën per dag.

Krijgen van uw korrels

Gezonde voeding en calorieën voor een 20-jarige vrouw

U waarschijnlijk krijgen genoeg granen in je dieet, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw, maar kan niet krijgen genoeg volkorengranen. Steeds meer volle granen in je dieet verhoogt uw inname van vezels, die u kan helpen beter te beheren uw gewicht. Plus zijn hele granen een goede bron van vitaminen en mineralen, met inbegrip van B-vitamines, magnesium, ijzer en selenium. Moet u ten minste de helft van de korrels die je eet hele korrels.

Opnemen van fruit en groenten

Gezonde voeding en calorieën voor een 20-jarige vrouw

Als het gaat om verbetering van de kwaliteit van uw dieet, gaan je niet verkeerd eten van meer groenten en fruit. Ze zijn laag in calorieën, laag in vet en geladen met voedingsstoffen die je voelt en ziet er goed uit te houden. De vitaminen die gevonden in groenten en fruit, specifiek vitaminen A en C, kunnen helpen verbeteren van de gezondheid en de schoonheid van uw huid, volgens een artikel van de 2009 gepubliceerd in het tijdschrift "Dermato-endocrinologie." Fruit en groenten bij de meeste maaltijden bevatten en laten uw go-to-snack om ervoor te zorgen dat je genoeg krijgen.

Eten van de juiste eiwitten

Gezonde voeding en calorieën voor een 20-jarige vrouw

Als een jonge vrouw bent u bij risico van het ontwikkelen van-Ijzertekort anemie, volgens het kantoor van Dietary Supplements. Eiwitvoedsel zijn een goede bron van ijzer en bieden tevens B vitamines, vitamine E, magnesium en zink. Om u te helpen uw calorieën onder controle houden, omvatten mager bronnen van eiwitten zoals pluimvee, vis, mager rood vlees, tofu en bonen. De slankere bronnen van eiwit is ook lager in verzadigd vet, waardoor ze beter voor je hart.

Je moet nog steeds melk

Gezonde voeding en calorieën voor een 20-jarige vrouw

Terwijl je niet langer een groeiende tiener, nood u stilstaand calcium voor je botten. Het krijgen van voldoende calcium nu helpt te voorkomen dat u later ontwikkelen van osteoporose. Melk, yoghurt en kaas zijn alle goede bronnen van calcium. Plus bieden ze eiwit en vitamine D. Als je melk niet tolereren, kun je in plaats daarvan de sojamelk drinken.


gerelateerde artikelen