Hoe snel je armen om kleiner te maken

December 21

Hoe snel je armen om kleiner te maken

Als u hebben gevochten slappe armen en gevoel zelfbewust in uw tank top, het is tijd om een verandering te maken. U kunt het verhogen van de hoeveelheid spier op je armen en werpen vet te onthullen meer afgezwakt wapens. Als u elk deel van uw lichaam, moet u cardio trein naar het smelten van vet uit over je hele lichaam, met inbegrip van je armen. Focus op activiteiten die gaan van je bovenlichaam tijdens aërobe oefening en krachttraining toevoegen naar het verhogen van uw vetvrije massa.

Stap 1

Hoe snel je armen om kleiner te maken

Maak een calorieën tekort. Het is van cruciaal belang dat u meer calorieën verbruiken dan u verbruikt om te zien een verlies van het gewicht. U moet 3500 calorieën te verliezen van 1 pond vet verbranden. Het creëren van een calorieën tekort door het verbranden van calorieën met oefening en verminderen uw calorie-inname elke dag om te helpen u arm vet te verliezen.

Stap 2

Hoe snel je armen om kleiner te maken

Calorieën met aërobe oefening te smelten vet te verbranden. U kunt slechts één gebied van uw lichaam niet verkleinen, in plaats daarvan kunt u vet smelten van uw hele lichaam, met inbegrip van je armen. Kies om te trainen aëroob voor 30 minuten per dag van de week met een matige intensiteit. Activiteiten zoals hardlopen, kickboksen of zwemmen, die gericht zijn op het verkeer van uw bovenlichaam trim je armen nemen.

Stap 3

Hoe snel je armen om kleiner te maken

Praktijk yoga om je armspieren. Yoga is gericht op uw hele lichaam, met inbegrip van je biceps, triceps en schouders, met behulp van uw eigen lichaamsgewicht voor weerstand. De "Yoga Journal" raadt houdingen zoals plank pose of naar beneden hond aan te scherpen je armen. Volledige plank pose door het ingedrukt houden van de bovenkant van een push up. Houd uw handen, de ellebogen en de schouder in één lijn en je buik strak trekken. Houd deze houding gedurende 30 seconden tot een minuut.

Stap 4

Hoe snel je armen om kleiner te maken

Bouwen kracht met halters. Concentreren op de verschillende spieren in uw armen zoals je triceps, biceps en schouders. Twee tot drie oefeningen voor elke spiergroep uitvoeren en voltooien van drie sets van 12 herhalingen per oefening. Bijvoorbeeld, triceps dips, overhead extensies en triceps pull-downs voor de achterkant van je armen te voltooien. Voltooien van de biceps krullen en hamer krullen voor uw biceps en overhead presses en front verhogingen voor je schouders.

Stap 5

Hoe snel je armen om kleiner te maken

Uw verbruik van lege calorieën te verminderen. Verwerkt voedsel, alcohol, frisdrank en fastfood allemaal lege calorieën omdat ze doen niet de brandstof van uw lichaam met voedingsstoffen die u nodig. In plaats daarvan, ze bevorderen gewichtstoename. Deze voedingsmiddelen verminderen uw vet en kiezen om te eten volle granen, mager vlees, fruit, groenten, noten en vetarme zuivelproducten beperken.

Wat die u nodig hebt

  • Halters
  • Yoga mat

gerelateerde artikelen