Onderarm rekoefeningen

February 25

Onderarm rekoefeningen

Overzicht

De onderarmen bevatten drie belangrijkste spieren--de flexoren en extensoren brachioradialis. De flexoren veroorzaken uw pols om te buigen naar binnen in een beweging genaamd flexie. De extensoren buig de pols neerwaarts--uitbreiding-- en de brachioradialis buigt de elleboog, waardoor de onderarm te bewegen naar binnen. Wanneer deze spieren strak worden, kunnen pijn en spanning ontwikkelen en langs de lange zijde van de onderarm uitstralen. Verklein deze benauwdheid en strek uw onderarmen met behulp van uw eigen lichaamsgewicht.

Flexie en extensie Stretch

De rek van flexie en extensie worden uitgevoerd vanuit een zittende of staande positie. Om te doen de flexie-stretch, til je lagere rechterarm voor uw lichaam en uw palm afslaan. Buig uw pols naar beneden, pak uw vingers met uw linkerhand en druk uitoefenen totdat je een rek in de bovenkant van je onderarm en pols voelt. Na bedrijf voor 20 tot 30 seconden, langzaam de druk release en herhaal met uw andere onderarm.

Om te doen de extensie rekken, til je arm voor je lichaam met uw palm opgedoken. Pak uw vingers met uw andere hand en zorgvuldig buig uw pols naar achteren tot je een rek aan de binnenkant van je onderarm voelt. Na bedrijf voor 20 tot 30 seconden, release en herhaal met de andere onderarm.

Voorwaartse Stretch

De voorwaartse stretch gebeurt vanuit een zittende of staande positie. Interlace je vingers voor je borst en je handpalmen inschakelen, zodat zij vooruit worden geconfronteerd. Houden van uw bovenlichaam nog, duwen je handpalmen naar voren zoveel mogelijk terwijl je armen volledig uit te breiden. Het rek op de binnenkant van uw onderarmen voelt 20 tot 30 seconden ingedrukt.

Kant-naar-Sides

Zijde-aan-zijden rekken de onderarmen in een zijwaartse beweging. Terwijl vergadering of staande, hefarmen uw lagere voor je lichaam, vuisten maken en zet je handpalmen neer. Houd je armen nog, langzaam buigen uw polsen heen en weer in een zijwaartse beweging. Na het doen van een aantal herhalingen, draai je handpalmen omhoog en herhaal.

Vier-tandvorming personeel Pose

De vier-tandvorming personeel pose is bekend als chaturanga dandasana in yoga en versterkt de pols en triceps tijdens het uitrekken van de onderarmen. Krijgen op de vloer, plaats je handen onder je schouders en je voeten bij elkaar plaatsen. Gestaag duw jezelf omhoog totdat je armen volledig uitgebreid, de heupen worden opgeheven en de rug recht is. Langzaam lager uw borst richting de verdieping door je ellebogen te buigen. Wanneer u dit doet, houd je armen strak te uw zijden. Houd met uw bovenarmen parallel aan de vloer, 20 tot 30 seconden. De rek in uw onderarmen voelt als je in de lage positie.


gerelateerde artikelen