Zijn er zaden die zure terugvloeiing te verhelpen?

September 21

Zure terugvloeiing is een aandoening die vergelijkbaar is met maagzuur, en mensen die lijden aan mee hebben twee of meer keren per week. It can be dangerous because the acid can burn the lining of the stomach and cause long-term damage such as scar tissue and cancer, says natural-homeremedies.com. Bepaalde zaden kunnen worden gemaakt in thee of zelfs om te helpen met het ongemak van zure terugvloeiing gegeten, maar het is sterk aanbevolen dat u Raadpleeg een arts voordat u begint een homeopathisch middel om de veiligheid te garanderen.

Venkel zaden

Venkel zaden bevatten een stof genaamd anethol, die wordt gebruikt om te helpen onderdrukken spasmen van de maag en het maag-darmkanaal. Home Remedies Web stelt dat je kunt nemen 1/2 tsp. van venkel zaden en hen langzaam kauwen na een maaltijd voor het verlichten van de zure terugvloeiing of, volgens natuurlijke-homeremedies.com, je kunt nemen van venkel zaden en kook ze in water gedurende twintig minuten om een kopje thee. Na het toestaan van het mengsel afkoelen tot een temperatuur die je kunt drinken, afvoer van de zaden en voeg honing en drinken in grote SIP's. Liveandfeel.com beveelt aan dat zwangere vrouwen venkel van welke aard, voorkomen aangezien er een baarmoeder stimulant Wanneer geconsumeerd in grote hoeveelheden.

Anijs zaden

Anijs zaden kunnen worden gecombineerd met lavendel te maken van een thee die kan helpen verlichten het ongemak van zure reflux, zegt Home Remedies Web. Meng een gelijke hoeveelheid van beide in een kopje in combinatie met 2 1/2 kopjes kokend water. Laat de thee zitten voor drie tot vijf minuten en vervolgens stam de anijs en lavendel zaden. Voeg een beetje honing als zoetstof en 8 oz. drink in de ochtend en 8 oz. in de avond. Vitaminstuff.com merkt op dat bij sommige mensen, anijs moet worden vermeden aangezien het een allergische reactie kan veroorzaken. Iedereen met rosacea of acne lijden wellicht een flare-up bij het nuttigen van anijs.

Koriander zaden

Koriander zaden zijn in Chinese koken en geneeskunde gebruikt voor vele jaren. Ze worden ook gebruikt in de Indiase en Europese geneeskunde als thee te helpen kalmeren overstuur magen, indigestie behandelen en verlichten van zure terugvloeiing. Koriander zaden hebben geen bekende bijwerkingen of contra-indicaties en ook veilig kunnen worden gebruikt tijdens de zwangerschap, Staten acidreflux-zuur-GERD.net.


gerelateerde artikelen