Oefening & aspirine

April 22

Oefening & aspirine

Aspirine is lang beschouwd als een medicijn dat kan helpen uw gezondheid en beschermt u tegen hartaanval en beroerte, maar wanneer u vóór nemen of tijdens de oefening niet helpen of hinderen van uw prestaties, volgens Dr Gabe Mirkin. Hoe aspirine kan negatieve invloed hebben op je tijdens de training is als u een blessure, ondersteunen, omdat het kan leiden bloeden tot en blokkeren van belangrijke pijn signalen.

Over aspirine

Aspirine werkt door het verminderen van chemische stoffen in het lichaam die pijn, koorts en zwelling veroorzaken. Vermijd het geven van aspirine aan kinderen vanwege het risico van een potentieel dodelijke hersenen ziekte heet het syndroom van Reye. Terwijl u aspirine ter vermindering van pijn en zwelling nemen kan, kan het interfereert met de bloedstolling mechanisme in uw bloed, veroorzaakt bloeden. Daarom is het belangrijk om aspirine onder toezicht van een arts als u, zoals het behoud van een blessure, dreigen als u zich regelmatig bezig met zeer vermoeiende oefening of een contact sport.

Voordelen voor de gezondheid

Oefening heeft vele gezondheidsvoordelen. Net als aspirine, het is bekend om te beschermen uw van hartaanvallen en beroertes. Inname van een lage dosis aspirine dagelijks---van 81 mg tot 325 mg---is therapeutische omdat het vermindert het vermogen van uw bloed stollen en kan nuttig zijn als u een hartaanval of een beroerte hebben gehad in het verleden of met een hoog risico, volgens MayoClinic.com zijn. Vertel uw dokter als u deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging of een contact sport, omdat hij nodig heeft om te bepalen of het verstandig is om door te gaan met deze loop van de therapie.

Aspirine en atletische prestaties

Aspirine nemen voordat die betrokken zijn bij de rigoureuze oefening of een sportieve concurrentie niet leiden tot vermoeidheid en belemmeren de prestaties zoals oorspronkelijk gedachte, volgens de meest recente studies, Mirkin aangeeft. Aspirine gebruik doet echter niets om prestaties te verbeteren of weg te nemen het brandende gevoel dat u in uw spieren wellicht wanneer er zuurstof tijdens een vermoeiende sessie of concurrentie onvoldoende. Aspirine nemen voordat oefening zal alleen masker algemene pijnen en pijnen.

Risico 's

Als u aspirine tijdens het trainen neemt, kan het remmen normale bloedstolling, waardoor u te bloeden ongecontroleerd als u tijdens een oefening of een contact sport geraakt. Bent u niet in staat om te stoppen met bloeden, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts. Daarnaast kan aspirine de pijn die je voelt als je een blessure, eventueel leidt u naar het verergeren van een lichte blessure blokkeren. Mirkin adviseert uitstel van oefening, als je spieren pijnlijk zijn. Een aspirine nemen zodat u uitoefenen kan wanneer u pijnlijk zijn kan maskeren een blessure.


gerelateerde artikelen