Het gebruik van Fruit te winnen spier gewicht

February 15

Het gebruik van Fruit te winnen spier gewicht

Fruit alleen zal niet helpen u winnen spier massa. Fruit, echter, is een gezonde bron van de extra calorieën die u moeten zult om gewicht te bereiken, en bevat vele voedingsstoffen die nuttig zijn bij het opbouwen van spieren. Een atleet die vrucht in zijn oefening en voeding routine integreert zal hebben meer succes dan hij die de extra calorieën van fast food, pindakaas en bier krijgt.

Stap 1

200 tot 300 calorieën per dag boven wat u nodig hebt voor uw normale dieet eten en lichaamsbeweging plan. Hoewel u extra eiwit moet, proberen te maken de helft van deze calorieën afkomstig zijn van het eten van fruit.

Stap 2

Deelnemen aan een regelmatige uitoefening van hoge-gewicht, lage-rep Gewichtheffen oefening. Zonder een dergelijk programma, zullen alle uw extra calorieën als vet eindigen.

Stap 3

Eet fruit hoog gehalte aan vitamine C, die is essentieel voor uw lichaam genezing. Spieropbouw gebeurt als je lichaam van de schade tijdens trainingen geneest. Sommige vruchten hoog vitamine C bevatten sinaasappels, mandarijnen, kiwi's, limoenen, citroenen en tomaten.

Stap 4

Eet fruit met B-vitamines. De verschillende B-vitaminen bevorderen de lichaamsprocessen verantwoordelijk voor gezond weefsel en weefsel groei. Vitamine B-rijke vruchten komen minder vaak voor. Echter, avocado's, bananen en sinaasappels bevatten aanzienlijke hoeveelheden.

Stap 5

Eet fruit rijk aan zink. Je lichaam maakt gebruik van zink, zowel bij de opbouw van spieren als voor genezing en immuniteit, alle belangrijke factoren in het succesvol opbouwen van spiermassa. Vruchten die bevatten verloren van zink bevatten avocado's, bramen en granaatappels.

Tips

  • Vruchtensappen beschouwen als een aanvulling op uw dieet hoog-fruit gewichtheffen. Vruchtensappen leveren calorieën snel--die is handig wanneer u extra's elke dag laden. Ook zijn veel vruchtensappen verrijkt met extra mineralen. Je krijgt meer "bang voor je buck."

gerelateerde artikelen