Hoe werkt een lucht-Soccer kogelkraan?

September 4

Hoe werkt een lucht-Soccer kogelkraan?

Voor een voetbal goed te laten werken, moet het de juiste hoeveelheid lucht in. Om het opblazen van een voetbal, moet je de klep van de lucht, die meestal wordt gekenmerkt door een klein zwart gat op het oppervlak van de bal te zoeken. Het gat kan de klep, die binnen de bal ligt, openen en sluiten, waardoor lucht om te gaan en blijf binnen.

Bouw van de bal

Hoe werkt een lucht-Soccer kogelkraan?

Er zijn vier hoofdonderdelen van een voetbal. De eerste is de dekking of het oppervlak van de bal, die kan worden gemaakt van kunstleer, polyurethaan of polyvinyl carbonaat. Ballen gemaakt van synthetisch leer zijn meestal meer gemeenschappelijke en in de professionele games gebruikt. Het aantal panelen op het oppervlak van de bal variëren als gevolg van de aard van de bal. Het meest gebruikte Voetbal bal ontwerp heeft 32 panelen. De tweede component is de stiksels die de panelen bij elkaar houdt. Het type van de binddraad--hand gestikte, machine gestikte of thermisch gelijmde--bepaalt hoe lang het duurt om de voetbal. De derde component is de voering, die tussen de dekking en de blaas ligt. Een gemiddelde van vier lagen van voering geven de bal haar structuur, de sterkte, de controle en de bounce. De laatste component is de blaas, die is de ronde, binnenste laag, die de bal zijn gestalte geeft. Blazen kunnen worden gemaakt van butyl of latex en het ventiel lucht bevatten.

Hoe werkt een ventiel

Hoe werkt een lucht-Soccer kogelkraan?

Wanneer een voetbal kogelkraan lucht wordt gesloten, staat het gat loodrecht op de doorgang, die niet toestaan lucht te openen of te sluiten van de bal. Wat lucht is in de bal blijft binnen. Wanneer de klep geopend is, wordt het gat in dezelfde richting als de doorgang uitgevoerd. Dit kunt u de bal met lucht blazen. Kogelkranen zijn gemaakt van verschillende materialen met inbegrip van butyl en siliconen. Butyl kleppen worden gebruikt voor het bewaren van de lucht, terwijl siliconen kleppen worden gebruikt voor de prestaties en de bal te beschermen tegen verliezen lucht tijdens de inflatie. Volledige poort kleppen zijn de meest voorkomende onder kogelkranen en laat weinig wrijvingsverlies met geen beperking van de luchtstroom.

Hoe te blazen

Hoe werkt een lucht-Soccer kogelkraan?

Houd uw voetbal en schud het totdat je voelt dat de blaas onder de klep recht naar beneden hangen. Plaats één of twee druppels ventiel olie op het ventiel voor gemakkelijker naald inbrengen, betere retentie van de lucht en om te voorkomen dat de klep uitdrogen. Plaats de pomp de naald in het ventiel en opblazen. Wees voorzichtig; Neem nota van de bal van fabrikant-aanbevolen druk, en gebruik een manometer om te bepalen wanneer om te stoppen met het oppompen.

Luchtdruk

Hoe werkt een lucht-Soccer kogelkraan?

Als u niet de voetbal met genoeg lucht om te voldoen aan de aanbevolen druk opvullen, zal de hoogte en de afstand van de bal worden beïnvloed. Een platte bal zal niet heel ver gaan als u het schoppen. Hoe meer luchtdruk, de meer krachtige en bol-vormige die de bal zal verschijnen. Met meer luchtdruk, kan de bal worden geschopt hoger en verder.


gerelateerde artikelen