De beste supplementen voor snellere haargroei

June 27

De beste supplementen voor snellere haargroei

Haren, is afhankelijk van een aantal vitaminen voor haar groei. Normaal aanwezig in levensmiddelen of in het lichaam zelf gemaakt, suppletie is niet altijd nodig, echter voedingsstoffen toe te voegen aan het dieet kan helpen om snelheid haargroei. De Huntington College of Health Sciences meldt dat haar de snelst groeiende weefsel in het lichaam is. Normale haargroei is een halve inch per maand. Voordat endeavoring te haargroei versnellen door supplementen toe te voegen, overleggen met een medische professional om te voorkomen dat de bijwerkingen, overdosis of interactie van de drug.

Multivitaminen

De Universiteit van Maryland Medical Center raadt aan een dagelijkse dosis van een multivitamine te stimuleren van haargroei en haaruitval voorkomen. Een multivitamine bevat de gebruikelijke dagelijkse eisen die nodig zijn door de meeste mensen. Één dosis per dag is makkelijk te onthouden, zodat compliance eenvoudig is. Vloeibare formulieren zijn beschikbaar voor mensen met moeilijk slikken pillen of capsules.

Calcium

Huntington College of Health Sciences raadt nemen van calcium te helpen haar sneller groeien. Calcium stimuleert de haarfollikel. Terwijl te veel calcium schadelijk zijn kan, nemen de meeste Amerikanen niet aan voldoende calcium op een dagelijkse basis, hoewel het is direct beschikbaar in melk en andere zuivelproducten. Calciumsupplementen worden vaak verkocht met extra magnesium of vitamine D omdat deze voedingsstoffen samen in het lichaam werken.

Vitamine D

Vitamine D wordt gebruikt door vele functies in het lichaam en nu is voorgesteld als het voorkomen van talrijke ziekten zoals verkoudheid en griep en kanker. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot haaruitval, volgens de Universiteit van Californië in Davis omdat de vitamine nodig is om aan te sporen van haargroei, dus vitamine D-suppletie kan helpen haar sneller groeien. Een tekort aan vitamine D leidt tot de ziekte rachitis, volgens de Mayo Clinic, en een van de symptomen van rachitis je haar verliest. Hoewel geen onderzoek toont aan dat vitamine D maakt haar sneller groeien, het feit dat het is nodig om te voorkomen dat haren vallen out geeft het belang ervan in de haargroei, UC Davis aanvoelt.


gerelateerde artikelen