Decorating een klein meisje de kamer over de begroting van een No-geld

September 29

Decorating een klein meisje de kamer over de begroting van een No-geld

U hoeft niet te besteden big bucks zodat je kleine meisje in de slaapkamer van haar dromen. In feite, hoeft u niet naar een dubbeltje uitgeven. Met behulp van de objecten die u reeds hebt en een beetje creativiteit, kunt u een prachtige slaapkamer die past bij de persoonlijkheid van uw dochter zonder het neerzetten van een ton van contant geld. Je zou zo onder de indruk met de makeover dat u verleid zult aan het opknappen van andere ruimten in uw huis op uw neen-geld-budget.

RAID het hele huis

Ga via de andere ruimten in uw huis en zoek voor items die u in je kleine meisje kamer gebruiken kunt. Dit geeft u een kans om te gebruiken wat je houden wilt, maar hebben geen andere plaatsen voor. Misschien heb je een paar van oude bloempotten die u kunt wassen en gebruik van aantrekkelijke kamerplanten in planten. Kunst aan de muur vanuit andere ruimten in uw huis naar uw dochter kamer pizzazz toevoegen aan de inrichting van de slaapkamer verplaatsen. Een spiegel kan het verbeteren van de inrichting van uw kleine meisjes ruimte en het geeft haar een plek om te genieten van zichzelf terwijl ze opgroeit. Een mirror verwijderen uit de achterkant van de badkamerdeur en hang het op in de kamer van uw dochter in plaats daarvan. Prullaria en andere huis accenten die u reeds hebt kunnen Verlevendig de slaapkamer, ook.

Bedelen, lenen en Swap

Vraag vrienden en familieleden als zij beschikken over meubilair of versieringen die ze niet meer willen. Als zij bereid zijn te geven hen kostenloos aan u, kunt u hen voor het decoreren van je kleine meisje kamer. Een bench geeft uw dochter een plek om lekker omhoog en lezen, en kun je haar een dressoir om haar speciale dingen weer te geven. Ook kan u aanbieden om de handel van een vriend een familielid voor dingen voor uw dochter's kamer. Misschien heb je een oude salontafel die iemand zal nemen uit handen in ruil voor een dressoir of bed frame kun je in je kleine meisje slaapkamer. U kunt ook vragen rond om te zien wie heeft overgebleven verf die u gebruiken kunt om te schilderen van figuren, zoals bloemen of feeën, of ontwerpen, zoals polka stippen of strepen, op de muren van uw dochter of kleur toevoegen aan haar meubels.

Get Crafty

Handgemaakte decoratie zinvoller dan winkel koopt zijn en waarschijnlijk heb je genoeg van leveringen aan kant. Als uw dochter houdt van te doen van ballet, frame haar ballerina jurk en schoenen wanneer ze outgrows hen. Hang het frame op haar slaapkamer muur ter verbetering van het decor. Stropdas strips van ambachtelijke lint rond een borduurwerk hoepel of een stuk draad een aantrekkelijke mobiel te maken. Naai de stof kladjes elkaar zodat de kussens gooien voor je kleine meisje bed. Kleding die uw dochter is ontgroeid in vierkantjes gesneden en naai ze samen een budget-vriendelijke quilt te maken. Frame van oude kaarten van de groet en hang ze op de muren als een andere manier om toe te voegen pizzazz zonder kosten.

Aanvullende ideeën

Herschikken van uw dochter meubels als een eenvoudige en gratis manier om haar slaapkamer meer aantrekkelijk en functioneel. U misschien ook gereserveerd één muur op uw dochter kamer om weer te geven van haar kunst. Haar meesterwerken zal flair toe te voegen naar de slaapkamer en de kunst zal niet kost je een dubbeltje. Tack kleine spijkers in de muur van uw dochter en haar kettingen, armbanden en haaraccessoires van hen hangen. Het helpt houden hen allen in één plaats, maar het voegt ook schoonheid aan de muren. Stropdas stukjes schroot lint rond haar deurknop of het posten van haar bed als een andere eenvoudige manier om te versieren zonder de uitgaven geen geld.


gerelateerde artikelen