Carb fietsen voor vet verlies

May 19

Carb fietsen voor vet verlies

Overzicht

Tussen de nummers van koolhydraatarme diëten en studies koppelen van de consumptie van verwerkte koolhydraten tot obesitas en chronische ziekten, zijn koolhydraten het zwarte schaap van de voeding-wereld geworden. Maar laten we één ding meteen: zware consumptie van bewerkte koolhydraten is van invloed op het lichaam van de hormonale machines, wat leidt tot ontsteking en overtollige vet opslag.

GEZONDE koolhydraten zijn voor spiergroei en algemene prestaties, echter een noodzaak. De uitdaging is om te nemen in precies de juiste hoeveelheid koolhydraten--op precies de juiste tijden. Het blijkt dat wat koolhydraten je eet-- en vooral, wanneer je ze eet--kan drastisch invloed op uw lichaam reactie daarop. Via een proces genaamd carb fietsen, kunt u het manipuleren van carb consumptie te maximaliseren spiergroei terwijl u het minimaliseren van negatieve gevolgen.

Het plan vereist strikte naleving en nauwgezette carb tellen, dus het is niet voor iedereen. In feite, carb fietsen is het meest effectief voor degenen die al vrij mager en hebben een definitieve 10 tot en met 15 pond te verliezen, of die gewoon willen neerzetten van een paar punten van de vetpercentage van het lichaam. (Voor mensen met veel gewicht te verliezen, gewoon bezuinigen op zetmeelrijke carburatoren zal genereren resultaten.)

Hoe Carb fietsen werken

In de carb fietsen, uw week is verdeeld over drie soorten dagen: geen dagen van de carb, low-carb en high-carb dagen.

Neen CARB dagen: Op deze, je eet vezelrijk fruit zoals lommerrijke Groenen, asperges, broccoli, uien, paprika en champignons vrij, samen met mager eiwit en een portie of twee goede vetten. Onthouden van zetmeelrijke koolhydraten zoals aardappelen, rijst, granen en haver. Het gaat hierbij om starchier groenten zoals bonen, courgette, squash en pompoen. Totale koolhydraatconsumptie moet minder dan 25 gram per dag – allemaal vanuit vezelige groenten.

LOW CARB dagen: Hier, het doel is om te blijven onder de 75 gram koolhydraten. Nogmaals, vezelige groenten kunnen vrij worden gegeten, maar Voeg in twee tot drie porties van zetmeel van schone energiebronnen zoals bruine rijst, zoete aardappelen, haver, zetmeelrijke groenten en fruit. 'Schone' koolhydraten zijn hypoallergene--vrij van gluten, soja en zuivelproducten. Voor de beste resultaten, wordt zetmeelrijke carburatoren post-workout gelet op deze dagen aanbevolen.

HOGE CARB dagen: De totale hoeveelheid koolhydraten zal afhankelijk van uw grootte en activiteit niveau. Vrouwen zal verbruiken tussen 150 en 200 gram terwijl mannen ongestraft kunnen tot 300 gram. De meeste van deze moet komen uit schone energiebronnen. Maar als je gaat om te genieten van een cheat maaltijd, is het voordelig om het te hebben op een hoge-carb dag.

Vergeet niet te blijven om te eten veel mager eiwit en een portie of twee van gezonde vetten. Een hoge-carb dag is geen excuus om binge eten; het is een systematische wijze voor het opnieuw instellen van spier-gebouw en vetverbrandende hormonen.

Met behulp van deze drie dagelijkse eten protocollen, is het mogelijk om te wijzigen de hormonale milieu van het lichaam om te maximaliseren vet verlies en spieren te krijgen gedurende de week.

De week van een steekproef van carb fietsen ziet er als volgt:

Dag 1: Geen carb

Dag 2: Low carb

Dag 3: Hoge carb

Dag 4: Geen carb

Dag 5: Geen carb

Dag 6: Low carb

Dag 7: Hoge carb

Sinds carb fietsen maakt gebruik van hoge carb dagen, het is psychologisch bevredigend, terugdringen van hunkeren naar en gemakkelijker vast te houden aan het programma. Maar wanneer we twee of meer hoger carb dagen in een rij doen, vetopslag dynamiek kan bouwen. Dat is waarom neen-carb dagen volgen high-carb dagen--het minimaliseert de mogelijkheden voor vetopslag en houdt je lichaam insuline-gevoelig.

Insuline? Wat heeft dat te maken met iets? , u zou kunnen vragen. Zoals op uiterlijk, nogal een beetje tourniquet.

Waarom Carb fietsen werken

Fietsen koolhydraten is meer van een hormonale strategie dan een calorie. Verschillende koolhydraatconsumptie invloed op meerdere hormonen die lichaamssamenstelling bepalen. Om te beginnen...

Insuline: Het opslaan van vet en spier-gebouw hormoon

Wanneer we koolhydraten consumeren, insuline vrijkomt in de bloedbaan te helpen de metabole machines shuffle koolhydraten in de lever voor gebruik als brandstof later, of spiercellen voor opslag. Deze opslagplaatsen voor koolhydraten zijn eindig. Wanneer ze vol is, zoals ze doen wanneer we te veel koolhydraten eten, zijn ze gemetaboliseerd en opgeslagen als vet.

De sleutel tot carb consumptie, is wat betreft insuline is, om te eten tot het punt van verzadiging en hebben voldoende brandstof voor trainingen en energiebalans, maar het niet nuttigen van zo veel dat we spillover in vet opslag.

Insuline is afhankelijk van het type en de hoeveelheid koolhydraten verbruikt. Carb fietsen manipuleert insuline om te minimaliseren van vetopslag en spier synthese te maximaliseren. Low-carb en neen-carb dagen helpen ons blijven gevoelig voor insuline, en druk op vetverbranding. Hoge-carb dagen maximaliseren spiergroei en vullen van carb opslag ter verbetering van de trainingsintensiteit.

Leptin: Een honger hormoon

Meestal door de vetcellen geproduceerd, is leptine een regelgevende hormoon voor honger en verzadiging. Het is uitgebracht in reactie op de "refeeding," gedefinieerd als een tijd van 12 tot 24 uur voor meer koolhydraten en calorieën.

In tegenstelling tot insuline toeneemt leptine niet aanzienlijk als gevolg van een één maaltijd. In plaats daarvan, het kruipt over een langdurige periode van verhoogde koolhydraat consumptie. Leptin fungeert als een feedback-mechanisme in de hypothalamus signaal van verzadiging. Daarnaast via secundaire hormonen signalen leptine ook naar het lichaam aan snelheid metabolisme.

Bij degenen die een hoge-koolhydraat, calorierijke dieet eten, blijft leptine hoog. Dit kan resulteren in leptine resistentie, waar de hypothalamus is niet langer kundig voor "hear" leptine. Wanneer dit gebeurt, kan niet ons volledige--een gevaarlijke uitkomst voor degenen die proberen om gewicht te verliezen.

Echter zeer lage niveaus van leptin, die zich op een laag calorie- en koolhydraatarme dieet voordoen, geven het lichaam de tegenovergestelde boodschap: honger, eten, besparen, vertragen.

In de carb fietsen, wanneer leptin begint te wijken naar het punt van drastisch verhogen van honger en vertragen het metabolisme, een hoge-carb dag is om te helpen herstellen. Op deze manier blijven we leptine-gevoelig.

Serotonine: Het gezond verstand hormoon

Een "feel good" hersenen chemische, serotonine, verbetert de stemming en wordt vaak gebruikt in geneesmiddelen voor de behandeling van depressie. Koolhydraten verhogen serotonine productie, dus het eten van koolhydraten verhoogt stemming.

Lage serotonine, wordt zoals als gevolg van een low-carb dieet optreden zou, geassocieerd met verhoogde het hunkeren naar voor suiker en chocolade. Vele diëten mislukken, omdat lage serotonine maakt dieters voelen zich depressief. Carb fietsen serotonineniveaus regelt en dientengevolge, opstanden hunkeren naar. Vanuit een psychologisch perspectief, carb fietsen als een protocol is makkelijker te houden dan andere diëten omdat serotonine daalt nooit volledig uit.

Cortisol: Een katabole hormoon

Cortisol is een katabole hormoon, wat betekent dat het afbreekt moleculen te worden gebruikt als brandstof. Het kan zowel gunstige als schadelijk, worden als het niet discrimineren tussen het afbreken van spieren en vet als brandstof. Echter, er is veel onderzoek om aan te tonen dat het eten van eiwitten kan helpen handhaven spier zelfs in een katabole staat.

Eten van een maaltijd met koolhydraten in wezen uitschakelt als cortisol productie; Dit is de reden waarom vele bodybuilders zal het eten van een maaltijd met koolhydraten en eiwit onmiddellijk bij het ontwaken. Carb fietsen, teveel cortisol productie (en spier katabolisme) wordt vermeden. Op zowat het moment dat cortisol productie begint te worden van overdreven katabole volgende neen - en low-carb dagen, is een hoge-carb dag om te herstellen van dit hormoon om spier verlies te voorkomen.


gerelateerde artikelen