Hoe om te testen voor tarwe intolerantie

March 5

Hoe om te testen voor tarwe intolerantie

Tarwe-intolerantie is een allergie voor alle levensmiddelen die tarwe bevatten. Omdat zo veel voedsel worden bereid met tarwe, zelfs voedingsmiddelen die u misschien niet vermoeden, deze aandoening kunnen ernstig, ernstig veranderen iemands dieet en levensstijl. Meest voorkomende bij kinderen, produceert een tarwe-allergie symptomen van zwelling, jeuk of netelroos, vooral rond de mond en keel. Het kan ook maagpijn, verstopte neus, waterige ogen en diarree veroorzaken. Tarwe intolerantie moet niet worden verward met coeliakie, oftewel een allergie aan de specifieke tarwe proteïne, gluten genaamd in plaats van alle tarwe proteïnen.

Stap 1

Houd een dagboek voedsel voor het bijhouden van alles wat die je eet. Opmerking Wanneer je tarwe eet en hoeveel je verbruikt, verzorgen te kijken naar de ingrediëntenlijst voor alles--sommige dingen die u niet zou vermoeden wellicht tarwe. Merk ook op hoe je je voelde: Schrijf geen potentiële symptomen, toen zij plaatsvond en hoe ernstig ze waren. Schrijf op om het even wat ongebruikelijk, niet enkel anti-gerelateerde symptomen en noteer symptomen hebt u op elk gewenst moment, niet alleen na het eten van tarwe.

Stap 2

Stoppen met eten van tarwe voor een maand, als u merkt dat een correlatie tussen uw symptomen en consumeren van tarwe. Onderhouden van uw voedsel dagboek en Let op als u nog steeds geen symptomen ervaren. Aangezien allergenen weken om te wissen van uw systeem volledig nemen kunnen, ziet u mogelijk geen wijzigingen meteen.

Stap 3

Geleidelijk aan opnieuw producten met tarwe, beginnend met zeer kleine hoeveelheden en één of twee dagen voordat u naar een groter bedrag te wachten. Zorgvuldig bijhouden van dit in je voedsel dagboek en merk op wanneer geen symptomen terugkeren.

Stap 4

Bezoek uw arts of een allergie specialist voor het ontvangen van een huidtest als uw voedsel dagboek gegevens geven dat u een tarwe-intolerantie hebben. In deze test, is een kleine hoeveelheid zuivere tarwe in de huid geprikt. Als u een rode, jeukende bult binnen ongeveer 15 minuten ontwikkelt, bent u waarschijnlijk allergisch voor tarwe.

Stap 5

Vraag uw arts om te testen uw bloed in plaats van uw huid hebt u gevoelige huid of een huidinfectie. Uw arts zal zitten kundig voor scherm voor specifieke antilichamen in het bloed te bepalen of u een tarwe-allergie.

Waarschuwingen

  • Bezoek uw arts onmiddellijk als een van uw symptomen ernstig geworden.
  • Carry epinefrine met u tijde te allen, met name wanneer je gaat om te eten, voor het geval u hebt een ernstige reactie. De adrenaline-shot moeten worden voorgeschreven door uw arts; gebruiken als geregisseerd door haar en door de fabrikant.

Tips

  • Werken met uw arts terwijl u uw voedsel dagboek houden hebt u twijfels of vragen.
  • Onderzoeken met een wetenschappelijke geest: geen formulier uw conclusies voordat u uw gegevens verzamelen. U mag missen een ander ingrediënt dat zou uw allergieën kunnen veroorzaken.
  • Onderzoek uw familiegeschiedenis van de medische en opnemen van de eventuele medicijnen die u neemt. Uw arts zal moeten rekening houden met deze dingen.

Wat die u nodig hebt

  • Voedsel dagboek

gerelateerde artikelen