Tekenen en symptomen van hartproblemen ventiel

September 12

Tekenen en symptomen van hartproblemen ventiel

Elk van de vier kleppen van het hart--aorta, pulmonale mitralisklep en tricuspid--is gevoelig voor het ontwikkelen van problemen. Soms, kan het traject via het ventiel beperken, wat resulteert in een aandoening genaamd stenose. Als alternatief, de klep kan niet sluiten volledig, wat resulteert in een terugvoer of lekkage van de bloed genoemd regurgitatie. Mensen met hart klep problemen vaak opmerken niet geen symptomen tot de toestand ernstig wordt.

Symptomen van zuurstof ontbering

Beschadigde hartkleppen van invloed zijn op de normale stroom van bloed in en uit het hart. Druk kan daarom soms bouwen in het linkerventrikel--het deel van het hart dat normaal gesproken verzendt bloed uit de aorta naar de rest van het lichaam. Hierdoor kan het bloed naar de back-up in de longen, het verstoren van iemands vermogen om te ademen. Volgens «««CardiologyChannel.com, kortademigheid vaak treedt op onder degenen met aorta stenose, maar het kan een symptoom van pulmonaire en mitralisklep klep problemen, ook. Ernstig vernauwde hartkleppen kunnen beperken bloed stroomt uit het hart om een dergelijke mate dat de hersenen van zuurstof wordt beroofd. Hierdoor kan syncope, of verlies van bewustzijn. Langdurige en ernstige zuurstof ontbering kan leiden tot symptomen van cyanose, inclusief een blauwachtige optreden van de lippen of gezicht.

Andere lichamelijke organen kunnen ook beroofd worden van zuurstof, die tot symptomen van vermoeidheid en zwakte leiden kan. Merck.com merkt op dat arme cardiale output en bloed omloop door het lichaam sommige mensen leiden kan aan de ontwikkeling van de huid is bleek en koud aanvoelt.

Pijn op de borst

Vele soorten klep problemen, met inbegrip van de aortaklep regurgitatie en stenose, prolaps van de mitralisklep en pulmonale klep stenose en regurgitatie, kunnen de symptomen van pijn op de borst of ongemak veroorzaken. Volgens «««CardiologyChannel.com, treedt dit soort pijn op de borst--bekend als angina pectoris--op omdat delen van de hartspier niet voldoende zuurstofrijk bloed krijgen. Symptomen van angina pectoris kunnen verergeren tijdens matige activiteit of oefenen zoals het hart nog harder werken om te proberen moet om genoeg bloed door de defecte schroefkap pomp.

Onregelmatige hartslag en mompelt

Volgens «««MayoClinic.com, kunnen die met pulmonale klep stenose of mitralisklep regurgitatie ontwikkelen een hart geruis--een zwiepende geluid waarneembaar door artsen luisteren naar het hart met een stethoscoop. Mompelt zijn meestal een teken van abnormale of turbulente bloedstroom door het hart. Volgens «««Merck.com, kan mensen met een tricuspid stenose ontwikkelen een geruis dat vergezeld van een fladderende gevoel in de nek--een symptoom veroorzaakt door de onregelmatige pulsatie van bloed in de halsslagader gaat. Mensen met tricuspid regurgitatie hebben ook hoge bloeddruk in de bloedvaten van de longen--een aandoening genaamd pulmonale hypertensie--mei ook optreden dit probleem, volgens MedlinePlus.

Degenen met de aortaklep regurgitatie kunnen symptomen van een fladderende hart en snelle pols, terwijl die met een prolaps van de mitralisklep--een chronische aandoening in die de mitralisklep niet goed sluiten, waardoor het bloed te lekken achterwaarts in het linker atrium--kan ontwikkelen een puls racen of een aritmie of onregelmatige hartslag.

Zwelling

Personen met tricuspid en pulmonale klep problemen kunnen ontwikkelen oedeem, of zwelling. Volgens «««MayoClinic.com, kunt pulmonale klep regurgitatie overtax de rechterzijde van het hart, waardoor het mislukken. Wanneer dit gebeurt, opbouwt vloeistof in het lichaam, waardoor zwelling in de handen, voeten, benen en buik. Patiënten die lijden aan tricuspid regurgitatie en pulmonale hypertensie zijn ook kans op het ontwikkelen van algemene zwelling van het lichaam en oedeem in de abdominale regio, enkels en voeten, volgens MedlinePlus. Oedeem kan ook worden geassocieerd met verminderde urineproductie.


gerelateerde artikelen