Kruidengeneeskunde & tuberculose

September 18

Kruidengeneeskunde & tuberculose

Tuberculose, volgens het nationale Instituut van allergie en besmettelijke ziekte, dood elk jaar meer dan 2 miljoen mensen. Ongeveer 33 procent van de wereldbevolking is besmet met tuberculose, en hoewel het een oude ziekte, tuberculose is nog steeds een van de belangrijkste oorzaken van sterfte en invaliditeit in de hele wereld. Bepaalde kruidengeneesmiddelen kunnen helpen bij de behandeling uw tuberculose, hoewel u het gebruik van kruiden altijd met uw arts bespreken moet voordat u ze gebruikt om te helpen bij de behandeling van uw tuberculose.

Tuberculose

Tuberculose ontstaat soms na infectie door een bacterie Mycobacterium tuberculosis genoemd. De bacteriƫn, die in uw longen ademde zijn, kunnen slapende blijven voor vele jaren. U kunt een actieve infectie kan ontwikkelen als uw immuun systeem te zwak is om te voorkomen dat de groei en de verspreiding van de infectie. Vaak voorkomende symptomen van tuberculose zijn gewichtsverlies, koorts, nachtelijk zweten, verminderde eetlust, hoest, pijn op de borst en bloed in je speeksel. Ongeveer 10 procent van de besmette personen ontwikkelen actieve tuberculose.

Kruidengeneesmiddelen

Volgens Phyllis A. Balch, gecertificeerde nutritional consultant en auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," is de beste verdediging tegen tuberculose een sterk immuunsysteem en een gezond dieet. Kruidengeneesmiddelen kunnen ook helpen bij de behandeling van tuberculose. Voorbeelden zijn slager van broom, calendula, cayenne, kamille, pepermunt, duizendblad, elecampane, goldenseal wortel, horehound, zoethout, lobelia, marshmallow wortel, toorts, mirre, tijm en pau d'arco. Sommige van deze kruiden anti-inflammatoire eigenschappen bezitten en anderen decongestivum en slijmoplossend eigenschappen bezitten.

Een veelgebruikte kruid

Guldenroede is een veelgebruikte kruid in de behandeling van tuberculose. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat guldenroede is gebruikt voor de behandeling van allerlei kwalen, met inbegrip van tuberculose, diabetes, lever uitbreiding, jicht, aambeien, astma, artritis en interne bloeden. Guldenroede bezit ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, en het diureticum en antiseptische werking heeft. Guldenroede is een medicinale plant die inheems in Europa, hoewel het zich heeft verspreid naar vele andere regio's van de wereld, met inbegrip van Aziƫ en Noord-Amerika.

Overwegingen

Tuberculose is een ernstige gezondheidstoestand dat medische interventie vereist. Kruidengeneesmiddelen kunnen helpen bij de behandeling van deze aandoening, maar kruiden mag worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen, zoals aanbevolen door uw arts. Bepaalde kruiden kunnen ongewenste neveneffecten veroorzaken als niet genomen overeenkomstig de instructies van een gekwalificeerde gezondheidszorg professioneel. Behandelingen voor tuberculose controle geen over deze infectie bent u boeiende in slechte levensstijl praktijken. Netheid en goede voeding zijn essentieel bij het beheer van deze ziekte.


gerelateerde artikelen