Hoe te verwijderen een Labret Piercing

September 29

In tegenstelling tot piercings waarin de piercer de sieraden verticaal door de lip voegt, vereist labret lip piercings piercing de huid horizontaal net onder de onderlip. Uitgevoerd met een holle naald, labret piercings vaak betrekking hebben op de invoeging van een gerolde stud bar die bestaan blijft totdat de doordringende site geneest. Na de genezing venster van negen - tot 12 - week is de labret piercing veilig om te verwijderen voor vervanging met een alternatieve stuk van juwelen.

Stap 1

Uw handen met antibacteriële zeep en water wassen, of een hand sanitizer toepassen in uw handen voordat u verwijdert de labret piercing. Schoonmaken van uw handen pas verwijderen nadat de sieraden voorkomt infectie.

Stap 2

Bijten neer op het binnenste gedeelte van de labret stud bar, ook bekend als de achterplaat, met je tanden. In tegenstelling tot de ronde gevangenschap kraal die op de huid buiten je lip, de binnenkant berust achterplaat is plat.

Stap 3

Pak de captive bead-einde van de labret stud balk. Draai de captive bead om het losschroeven van de stoeterij bar.

Stap 4

Blijven draaien totdat de captive bead van de labret stud bar scheidt en deze vervolgens verwijdert.

Stap 5

De stoeterij balk tussen de duim en de aanwijzer vinger van één hand te houden. Trek de achterplaat en buiten de huid. Vervang de labret piercing met uw sieraden van keuze.

Waarschuwingen

  • Trek niet of rukken op uw huid te verwijderen de labret piercing. Als u problemen ondervindt bij het unscrewing de captive bead, bezoek je piercer of Arts. De hulpmiddelen die nodig zijn om te verwijderen de piercing en te voorkomen dat uw huid van scheuren of littekens zal hebben.
  • Om te voorkomen dat de piercing uit genezing, niet verlaten uw labret sieraden uit voor meer dan 12 uur per keer.

Tips

  • De bar van de eerste stud gebruikt voor labret piercings zorgt voor zwelling tijdens het genezingsproces. Vervanging hengsten zijn meestal korter, omdat de extra lengte niet langer nodig na genezing zijn is.

Wat die u nodig hebt

  • Antibacteriële zeep en water of hand sanitizer

gerelateerde artikelen