Chiropractie nek aanpassing risico 's

February 25

Chiropractie nek aanpassing risico 's

Chiropractie manipulatie van de cervicale wervelkolom, of nek, kan leiden tot duizeligheid, hoofdpijn, duizeligheid en lood op streek. Compressie van het cervicale slagaders is een grote zorg en worden niet vaak doorgegeven aan de patiënt vóór de behandeling om te voorkomen dat de toegenomen angst niveaus en mogelijke weigering van chiropractie zorg. Bij het ontvangen van de aanpassingen van de nek door een chiropractor, moet u altijd informeren over mogelijke risico's in verband met de behandeling.

Cervicale slagader dissectie

Dissectie van de cervicale ader of CAD, beschrijving van de scheiding van schip lagen van de wand van de halsslagader of vertebrale slagaders in de nek, of de cervicale wervelkolom. Deze voorwaarde is de meest voorkomende oorzaak van een beroerte bij jonge mensen en wordt gekenmerkt door nek pijn, hoofdpijn en visie verlies. Een artikel in de uitgave van juni 2010 van "The Open neurologie Journal" lijsten grote hoofd en nek trauma als gevolg van auto-ongevallen en Chiropractie manoeuvres als de twee meest belangrijke risicofactoren voor CAD. De auteurs verder beschreven opkomende risicofactoren voor deze aandoening en verklaarde dat de oorzaak van CAD niet volledig begrepen is en verder onderzoek vereist.

Vertebrobasilar lijn

Vertebrobasilar, of VBA, beroerte is een aandoening veroorzaakt door verminderde bloedstroom door de arteriële systeem in de nek. VBA-lijn kan worden veroorzaakt door compressie van de buitenmuur van de halsslagader of vertebrale slagaders ingevolge Chiropractie aanpassingen van de nek. Een studie in maart 2010 de kwestie van de "Rug" onderzocht de correlatie tussen Chiropractie zorg en VBA beroerte in ziekenhuispatiënten een Ontario, Canada, ziekenhuis tussen 1993 en 2002. Onderzoekers geïdentificeerd 818 VBA-lijnen en vond dat patiënten jonger dan 45 jaar drie keer meer kans waren te hebben gezien een chiropractor vóór het intreden van een beroerte, vergeleken met die ouder dan 45. Ze vonden echter geen aanwijzingen voor een verhoogd risico van VBA beroerte Chiropractie zorg ten opzichte van eerstelijnszorg door een arts is gekoppeld.

Minder belangrijke bijwerkingen

Volgens een artikel in oktober 2007 de kwestie van "Spine" zijn het risico van nadelige gevolgen van chiropractie manipulatie van de cervicale wervelkolom onbekend. Onderzoekers herzien van de resultaten van de behandeling van meer dan 19.000 patiënten en vond geen meldingen van ernstige bijwerkingen. De studie echter kleine bijwerkingen met inbegrip van flauwvallen, duizeligheid en hoofdpijn in ongeveer 15 per 1000 aanpassingen opmerking. De auteurs concludeerden dat chiropractie aanpassing van de cervicale wervelkolom relatief veilig was.

Openbaarmaking door chiropractoren

Een studie in oktober 2010 de kwestie van "Chiropractie & osteopathie" onderzocht de frequentie van de openbaarmaking van risico's door chiropractors en daaruit voortvloeiende terugtrekking uit behandeling als gevolg. Onderzoekers verdeeld vragenlijsten naar 200 chiropractoren in het Verenigd Koninkrijk en vond dat 88 procent van de respondenten beschouwd de openbaarmaking van behandeling risico als belangrijk bij het verkrijgen van toestemming voor behandeling. Echter de onderzoekers opgemerkt dat slechts 45 procent van de beoefenaars toegegeven dat ze altijd de risico's van cervicale manipulatie met hun patiënten bespreken. Bovendien 46 procent van de chiropractors toegelaten dat openbaarmaking van mogelijke complicaties zou verhogen de angst van hun patiënten naar een punt waar ze behandeling kunnen weigeren.


gerelateerde artikelen