How to Get Rid van mee-eters op je neus zonder gaten

February 22

How to Get Rid van mee-eters op je neus zonder gaten

Wanneer poriën met vuil, olie en bacteriën verstopt raken, verschijnen er kleine hobbels comedonen genoemd. Na blootstelling aan de lucht en andere verontreinigende stoffen, zal de kleine witte puntjes donkerder, steeds lelijk mee-eters. Mee-eters zijn vaak te vinden op de neus, voorhoofd en kin, niet noodzakelijkerwijs een teken dat u bent niet wassen van je gezicht goed. Hormonen en het gebruik van de verkeerde huidverzorgingsproducten zal ook leiden tot deze ongewenste vlekken. Het is mogelijk om veilig en pijnloos verwijderen mee-eters uit uw neus zonder kuilen of kleine gaatjes op je huid achterlaat.

Stap 1

How to Get Rid van mee-eters op je neus zonder gaten

In de ochtend en voor het slapen je gezicht wassen met een mild reinigingsmiddel geformuleerd voor uw huidtype. Mee-eters formulier wanneer vuil en olie worden gevangen in de poriën, en af te schaffen de vorming van nieuwe mee-eters vermindert terwijl voorzichtig schrobben weg de bestaande comedonen.

Stap 2

How to Get Rid van mee-eters op je neus zonder gaten

Exfoliëren uw gezicht drie tot vier keer per week met een milde product geformuleerd voor de behandeling van mee-eters. Vermijd krachtig, schrobben van je gezicht die daadwerkelijk acne en mee-eters erger kunnen maken. Het product concentreren op je neus en zachtjes weg wassen met lauw water. Als u last van gevoelige heeft huid die heeft droge of geïrriteerde wordt na het reinigen met een exfoliator, verwijderen de dode huidcellen door zachtjes wrijven een vochtig washandje op je gezicht in plaats daarvan.

Stap 3

How to Get Rid van mee-eters op je neus zonder gaten

Breng een over-the-counter crème of gel met benzoylperoxide of salicylzuur. Deze producten werken door te verzachten van de dode huidcellen in de poriën die zijn veroorzaakt door de mee-eters, toestaand hen om af te sluiten de poriën, notities dermatoloog Cynthia Bailey. Volg van het etiket richtingen, of van uw dermatoloog orders, over het tarief van toepassing.

Stap 4

How to Get Rid van mee-eters op je neus zonder gaten

Spreken met uw dermatoloog over verschillende voorschrift actuele crèmes beschikbaar voor de behandeling van mee-eters. Retinoïden, een derivaat van vitamine A, werken door het breken van de mee-eters en zijn verkrijgbaar op recept alleen.

Waarschuwingen

  • Vermijd te hard schrobben van je gezicht. Dit activeert meer olieproductie, volgens de BBC.
  • Gebruik nooit vaker dan op de verpakking aanbevolen producten. Dit kan meer huidproblemen veroorzaken.
  • Proberen te houden van uw haar uit de buurt van je gezicht, en raak je neus niet te vaak. Dit voorkomt de verspreiding van bacteriën en vuil.

Tips

  • Nooit squeeze of pop een mee-eter, om te voorkomen dat schade, littekens of kleine gaatjes in de huid.

Wat die u nodig hebt

  • Reinigingsmiddel geformuleerd voor uw huidtype
  • Facial exfoliator
  • Washandje
  • Over-the-counter cream met benzoylperoxide of salicylzuur

gerelateerde artikelen