Essentiële oliën die de eetlust remmen

September 20

Essentiële oliën die de eetlust remmen

Vergieten extra pond is nooit een gemakkelijke taak, en mensen op een gewicht-reductie programma vaak kijken voor alle hulp die ze kunnen vinden om te versnellen het proces en er minder van een last. Aromatherapie en essentiële oliën lijkt misschien onwaarschijnlijk bondgenoten in de strijd tegen de Ardennen, maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat ze kunnen helpen onderdrukken de onbedwingbare trek dat zo vaak een dieet te saboteren. Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde vloeistoffen die zijn gewonnen uit verschillende planten.

Floral aroma 's

Holistic Geneeskunde deskundige Ellen Kamhi, Ph.D., auteur van alternatieve geneeskunde Magazine's definitieve gids voor gewichtsverlies, wijst erop dat essentiële oliën kunt gemakkelijk penetreren lichaamsweefsels---via inademing of via de huid--- en hun invloed op het centrale zenuwstelsel. De oliën van bepaalde bloemen zijn nuttig in een aantal psychologische en fysiologische mechanismen die zijn gekoppeld aan de eetgewoonten, de auteur merkt kortsluiting.

Kamhi zegt dat de essentie van de bloem agrimonie eetgewoonten geactiveerd door frustratie, remt overwegende dat black-eyed susan helpt te verlichten de impulsen achter gulzig gedrag. De essentie van impatiens kan worden gebruikt voor het omkeren van de neiging om gulp en slikken van voedsel; Iris richt hunkeren voor snoep; Morning glory kan worden gebruikt voor het breken van een verslaving aan fastfood en een verlangen voor stimulerende middelen, zoals cafeïne in koffie en cola drinkt; en roze monkey bloem verlicht hunkeren naar gemotiveerd door schaamte en laag gevoel van eigenwaarde. Als u veel eten zijn om te sussen pijnlijke emoties, de essentie van roze duizendblad kan helpen, en Leeuwebek is nuttig in het verlichten van mondelinge vastleggingen die kunnen vertegenwoordigen een sublimatie voor gevoelens van onuitgesproken boosheid of misplaatst libido, zegt Kamhi.

Aromatherapie Blends

Deborah Mitchell, auteur van natuurlijke geneeskunde voor gewichtsverlies, biedt recepten voor twee aromatherapie blends die helpen kunnen om eetlust te onderdrukken. Een is ontworpen om te worden gebruikt als een inhalant, terwijl de andere is een massageolie, die kan worden toegepast direct op de huid van de buik. Combineren om de inhalant mix, 15 druppels bergamot olie en 10 druppels Venkel olie in een flesje of andere glas-container met een luchtdicht deksel. Rol de ampul tussen je handpalmen tot de twee oliën zijn grondig gemengd. Dit mengsel kan worden ingeademd te beteugelen hunkeren naar.

Mitchell van massage olie recept verlangt dat de toevoeging van drie druppels patchouli olie, vijf druppels bergamot olie en 10 druppels Venkel olie 1/2 ounce van een vervoerder olie, zoals jojoba of zonnebloem olie, amandel, canola. Meng grondig. Dit mengsel kan worden toegepast op de huid van de buik meermaals per dag of zoals nodig. Als u van plan bent om buiten te zijn in de zon tijdens het gebruik van deze massageolie, suggereert Mitchell dat u de bergamot olie uit de mix weglaat, zoals deze olie de gevoeligheid van uw huid aan de zon verhoogt.

ThermaMist

In de Naslaggids voor essentiële oliën, auteur Alan Higley profielen ThermaMist, een gepatenteerde mix van essentiële oliën, die niet alleen helpt om te beteugelen eetlust maar ook stofwisseling en energie niveaus verhoogt. Het product bevat drie essentiële oliën: grapefruit, pepermunt en groene munt. Deze oliën, in combinatie met ThermaMist van andere ingrediënten, verminderen voedsel het hunkeren naar, volgens haar fabrikanten. Drie spritzes van deze spray in de buccale Holte, of de vestibule, de mond is de aanbevolen wijze van toepassing. Gebruik de spray drie keer per dag of wanneer het hunkeren naar Word moeilijk te weerstaan.


gerelateerde artikelen