De voordelen van de gezondheid van de smeerwortel

September 28

De voordelen van de gezondheid van de smeerwortel

Smeerwortel is een blijvende struik die is inheems in Europa, en haar wortels en bladeren worden verkocht zoals zalven, verbindingen oliën, crèmes, extracten van kompressen en blad voor een aantal medicinale doeleinden. Smeerwortel historisch gewend was mondeling traktatie gastro-intestinale ziekte, bronchitis en maagzweren, maar smeerwortel is gebleken dat als giftig voor de lever bij inwendig gebruik, en hepatoxicity kan veroorzaken. Als zodanig, oraal gebruik van smeerwortel is verboden in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk en smeerwortel is momenteel alleen verkocht voor actuele doeleinden.

Gunstige verbindingen in smeerwortel

Smeerwortel bevat mineralen, vitaminen en vele fytochemicaliën, die krachtige antioxidant verbindingen zijn te vinden in planten. De bladeren en wortels bevatten de fytochemicaliën allantoïne en tannines, die beide nieuwe huidcellen te vormen helpen en ze bevorderen daardoor wondgenezing en gezonde huid. Smeerwortel bladeren en wortels bevatten ook rosmarinic zuur, dat is een fytochemische die helpt om ontsteking te verminderen.

Lijst van actuele voordelen

Smeerwortel is topisch gebruikt voor het verminderen van de ontsteking van en bevorderen de genezing van stammen, fracturen, trok de spieren en botbreuken, staat de Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC. Het is ook gebruikt ter vermindering van de pijn en ontsteking geassocieerd met artrose. Volgens Phyllis Balch in haar boek "Prescription for Nutritional Healing" helpt smeerwortel te versnellen de genezing van verschillende huidaandoeningen zoals huiduitslag, zonnebrand, psoriasis en dermatitis. Smeerwortel is ook gebruikt voor de behandeling van doorligplekken, beten en steken, kneuzingen, ontstoken eeltknobbels, brandwonden, droge huid, been zweren, neusbloedingen en schurft.

Pijn in de rug

De voordelen van actuele toepassingen van smeerwortel zijn voornamelijk gebaseerd op anekdotisch bewijs, en is er weinig onderzoek gedaan om te bevestigen de werkzaamheid van smeerwortel voor het vermeende gebruik ervan. Een studie werd echter gedaan door de "Britse Journal of Sports Medicine" met betrekking tot het gebruik van smeerwortel voor de behandeling van pijn in de onderrug. De studie, die werd gepubliceerd in de uitgave van juli 2010, concludeerde dat er een significant verschil tussen de smeerwortel extract en placebo groep met betrekking tot de intensiteit van de pijn. In feite, het extract van de smeerwortel veroorzaakt een 95,2% afname van de waargenomen pijn tijdens standaard bewegingen en de pijnstillende effecten snel geproduceerd.

Voorzorgsmaatregelen

Actueel gebruik van smeerwortel is over het algemeen beschouwd als veilig, maar stoffen genoemd pyrrolizine alkaloïden worden aangetroffen in smeerwortel en kunnen zij schadelijke in grote hoeveelheden. Wanneer smeerwortel wordt gebruikt op een open wond of overdreven toegepast, kan het opbouwen in het lichaam en worden giftig. Als zodanig, stelt Libreville dat u de instructies op smeerwortel producten volgen moet, om ervoor te zorgen geen gebruik meer te dan wordt aanbevolen en geen gebruik van smeerwortel voor meer dan 10 dagen tegelijk. Als u zwanger bent of borstvoeding geven, je moet smeerwortel producten helemaal te vermijden.


gerelateerde artikelen