Hoe te genezen van de littekens na een Facelift

September 29

Een facelift is een gemeenschappelijke cosmetische chirurgische procedure om te helpen verwijderen van rimpels en verslapping van de huid te verwijderen, maar zal er littekens, die normaal gesproken in de plooien van de huid en door de haarlijn verborgen zijn. Genezing duurt, met littekens beginnen te verdwijnen na zes maanden. Er zijn een aantal dingen die in de tussentijd gebeuren kunnen te genezen littekens een beetje sneller en verminderen hun bekendheid.

Stap 1

Aloë vera gel van toepassing op de littekens. Aloë fungeert als een natuurlijk bleekmiddel die littekens vervaagt terwijl het verminderen van hun grootte. Aloë vera lijkt te absorberen van ultraviolet licht, die goed is voor zijn milde huid lichter capaciteiten. Schar op een kleine hoeveelheid, de grootte van een dubbeltje, om uw facelift littekens of twee keer per dag. U kunt ook vitamine E poeder of olie toevoegen aan het Aloë gel ter bevordering van genezing potentieel.

Stap 2

Kies laser resurfacing. Deze procedure wordt afgevlakt en elimineert de littekens van een facelift. Laser resurfacing maakt gebruik van een lage intensiteit laser om Verwijder langzaam de buitenste beschadigde lagen van de huid aan het blootstellen van nieuwere huid eronder. Deze optie kan meerdere behandelingen duren, voordat de gewenste resultaten zijn bereikt. Volgens de Amerikaanse Academie van gezichts- en plastische chirurgie, de littekens zal blijven, maar zij zullen niet merkbaar.

Stap 3

Porren een gaatje in een capsule van vitamine E en knijp de olie op je vingers. Zachtjes massage van de vitamine E-olie in de gehavende huid en de rest van de capsule voor een extra goede maatregel te slikken. Vitamine E bevordert een goede huid genezing door medeplichtigheid in collageen vezels vorming en herstel van de cellen van de huid tijdens het genezingsproces.

Stap 4

Hebben een behandeling dermabrasie op van uw dermatoloog kantoor. Dermabrasie is een afschilfering behandeling die sloughs uit de beschadigde laag van de huid. Dit wordt samengevoegd met het littekenweefsel en helpt verwijderen roodheid, waardoor de littekens minder merkbaar.

Stap 5

Doordrenk een katoenen bal in de tea tree olie of groene thee. Schar de oplossing op de littekens. Tea tree olie en groene thee fungeren als antimicrobiële stoffen alsook met antiseptische eigenschappen. De thee zal verwijderen bacteriën uit de littekens en zorgen voor een goede genezing omgeving, herstel van de cellen van de huid stimuleren.

Wat die u nodig hebt

  • Aloë vera gel
  • Vitamine E-capsule
  • Katoenen ballen
  • Tea tree olie of groene thee

gerelateerde artikelen