Bijwerkingen van het nemen van Ubiquinol CoQ10

September 30

Bijwerkingen van het nemen van Ubiquinol CoQ10

Co-enzym Q10, ook bekend als ubiquinol en ubiquinone, speelt een belangrijke rol in de productie van de energie van de cel. Ook draagt bij aan de gezondheid van het spier en heeft sterke anti-oxidant activiteit. De Universiteit van Maryland die Medical Center verslagen klinisch onderzoek toont het kunnen mogelijk profiteren van een aantal hart-gerelateerde aandoeningen zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en congestief hartfalen. Haar verregaande anti-oxidant activiteit suggereert een potentieel om de celbeschadiging dat het podium voor een groot aantal ziekten stelt. Terwijl over het algemeen veilig, zou kunnen met behulp van dit supplement in bepaalde gevallen problematisch blijken. Als je gelooft dat Q10 te nemen zal ingaan op een bijzonder gezondheids-zorg, werken met uw arts, die begeleiding bieden kan op of u de Q10 en aspecten van veilig gebruik kunt gebruiken.

Bijwerkingen

Het Beth Israël diaken Medical Center verslagen dat CoQ10 verschijnt 'extreem veilig'. Drugs.com notities zelden, kan dit leiden tot misselijkheid, verlies van eetlust, diarree, hoofdpijn en gastro-intestinale overstuur. Het merkt ook sommige Aanvraagrapporten van allergische reacties.

Interacties

Q10 en vitamine K hebben een soortgelijke structuur. Aangezien vitamine K is de bloedstolling, kon met behulp van CoQ10 op hetzelfde moment als warfarine en andere anticoagulatie medicijnen jent hun effecten.

Als u diabetes hebt en insuline of andere glucose-verlagende medicijnen nemen, zou kunnen u vereisen aanpassingen van de dosering om te compenseren voor het potentiële effect van de bloed-suiker te verlagen van deze aanvulling. Het potentieel om bloeddruk te verlagen wellicht ook een gelijkaardige cursus van actie neemt u drugs aan controle van hypertensie.

Er bestaat enige discussie via of antioxiderende supplementen met de doeltreffendheid van chemotherapie drugs interfereren. Als behandeling van kanker te ondergaan, praat met uw arts voordat u CoQ10 of elke andere aanvulling. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center notities dierlijk onderzoek dit supplement suggereert dat kan interfereren met de doeltreffendheid van de therapie van de straling.

Gebruik in bepaalde personen

De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert u uw kinderarts te raadplegen alvorens CoQ10 te geven aan een kind. Of u kunt veilig gebruiken deze aanvulling tijdens de zwangerschap of de borstvoeding is niet vastgesteld. Als u lever- of nierziekte, altijd duidelijk het gebruik van een soort van supplement met uw arts als deze organen--vooral wanneer werking op verminderde capaciteit--hebben een bijzondere gevoeligheid voor wat je in je lichaam. CoQ10 heeft geen officieel gedocumenteerde contra-indicaties--instanties waar u niet moet gebruiken-- maar het is altijd verstandig om te praten met uw arts over de wenselijkheid van het gebruik van een supplement, hebt u een medische aandoening.

Dosering suggesties

Of met behulp van een medicijn of voedingssupplement, kan blijven binnen het bereik van de aanbevolen dosering helpen minimaliseren van eventuele negatieve effecten gekoppeld. Beth Israël merkt een typische dosering van 30 mg tot 300 mg per dag, maar dat sommige studies hebben hogere doseringen gebruikt. De optimale dosis hangt af van uw reden voor het gebruik van CoQ10 en begeleiding van uw arts.


gerelateerde artikelen