How to Cook een Hamburger Steak in de Oven

September 26

How to Cook een Hamburger Steak in de Oven

Een hamburger steak is vergelijkbaar met een hamburger, behalve dat het is gemaakt met grond biefstuk in plaats van grond chuck. Het gebruik van biefstuk resulteert in een slanker hamburger dat een meer delicate smaak bevat. Hoewel het vet in traditionele hamburgers meer sappige dan biefstuk zijn kan, kan het ook worden meer schadelijk voor de gezondheid door bij te dragen aan hart-en vaatziekten en hoge cholesterol. Vergelijkbaar met entrecote, rib-eye steaks en biefstuk hamburgers zijn vaak bereid op de grill, maar als u nodig hebt binnen alternatief dan u kunt koken tot een heerlijke steak Hamburger recht in uw oven.

Stap 1

Verwarm uw oven aan 375 graden F.

Stap 2

Plaats de 1 pond van grond entrecote in een grote mengbak.

Stap 3

2 tbsp. van knoflook gehakt en toe te voegen aan de grond biefstuk. Ook ½ tsp. zout en ½ tsp. peper toevoegen aan de mengkom.

Stap 4

Meng alle ingrediënten samen tot goed gecombineerd en vervolgens Maak vier 1/4-pond biefstuk hamburger pasteitjes, allemaal hetzelfde formaat.

Stap 5

Plaats de balletjes op een bakplaat en leg ze in de oven.

Stap 6

Vier minuten aan elke kant voor zeldzame, vijf minuten aan elke kant voor medium zeldzame en zes minuten voor de biefstuk hamburgers doorkoken goed gedaan. Om te voorkomen dat voedsel overgedragen ziekten, moeten de biefstuk hamburgers worden gekookt tot een minimale inwendige temperatuur van 145 graden F, die moet worden gemeten door een thermometer voedsel steken in het midden van uw biefstuk hamburger. Keer koken kan verschillen per oven.

Tips

  • Nauwlettend in de gaten te houden op de hamburgers te vermijden verbranden; 1/4-pond pasteitjes zijn relatief klein en misschien sneller dan u verwacht dat u koken.

Wat die u nodig hebt

  • 1 pond grond entrecote
  • 2 tbsp., fijngehakte knoflook
  • 1/2 tsp. zout
  • 1/2 tsp. peper

gerelateerde artikelen