Wat zijn enkele schattige Scavenger Hunt aanwijzingen voor peuters?

May 15

Wat zijn enkele schattige Scavenger Hunt aanwijzingen voor peuters?

Kleuters genieten van straatveger jaagt omdat ze de sensatie van avontuur houden. Wanneer u een scavenger hunt voor uw peuter maakt, verwerk al zijn zintuigen in de quest. Aanwijzingen die zintuiglijke waarneming vereisen maken het spel nog meer leuk en spannend. Aangezien de meeste peuters niet oud genoeg om te lezen, zijn visuele aanwijzingen en verbale hints praktischer dan schriftelijke instructies.

Foto 's

Tekenen van beelden, foto's uit tijdschriften knippen of afdrukken van foto's uit het Internet te gebruiken als aanwijzingen. Items die lijken op de foto's in het hele huis en geven je kind één afbeelding tegelijk, totdat ze alle verborgen objecten vindt verbergen. Om het te maken nog leuker, items verbergen en foto-aanwijzingen die meestal geassocieerd met een specifieke kamer van het huis niet gebruiken. Bijvoorbeeld verbergen een oranje achter de TV of plaatsen van een kleine theeketel onder uw kinderbed.

Raadsels

Aangezien uw peuter wordt gebruikt voor boeken met rijmpjes en raadsels, gebruik korte zinnen van het raadsel-achtige als aanwijzingen. Een leuke hint, zoals "nu ben je klaar voor een aanwijzing, zet dit op voordat je schoenen" is een goede tip wanneer u een scavenger hunt item in uw kind sok lade hebt verborgen. Bieden de aanwijzing, "eerst het is nat, dan is het droog. Waar is uw deken, domme jongen,"wanneer u uw kind deken op de rand van de badkuip hebt verborgen.

Kleuren

Geef uw kind kleur-gerelateerde tips voor zowel indoor en outdoor straatveger jaagt. Zeggen, "Ik heb een van uw favoriete speelgoed in de buurt van iets rode verborgen. Vind je het?" Of, "Ik ben op zoek naar iets in de tuin die gele vlekken heeft." Vraag uw peuter zoeken naar buiten items die lijken op indoor items. U misschien vermelden dat wolken marshmallow pluis eruit of bloemen kussen kussens eruit. Vraag dat uw kind als ze om het even wat buiten die vinden kan ziet eruit als iets in het huis.

Drama

Toneelbewerkingen en klucht zijn leuke manieren om te handelen uit aanwijzingen voor een scavenger hunt. Je kan doen alsof je bedrijf een kruik met water en een glas als u wilt dat uw peuter op jacht naar zijn verborgen sippy beker. Of handelen als u uw tanden poetst als u wilt dat uw peuter te vinden zijn tandenborstel. Domme gezichtsuitdrukkingen en overdreven dramatische gebaren zal waarschijnlijk maken uw kind giechelen, dus hij vrolijk voor de verborgen schat jagen zal.


gerelateerde artikelen