Gedehydrateerde huid kenmerken

December 24

Overzicht

Uitdroging van de huid treedt op door blootstelling aan de elementen zoals wind of zon, contact met drogen chemische stoffen en allergenen, of door water tekort door overvloedig zweet of onvoldoende vochtinname. Gedehydrateerde huid maakt het gezicht verschijnen oudere en rimpels meer uitgesproken door middel van een "snoeien"-effect. Droge huid kan ook leiden tot jeuk of irritatie, evenals schilferige, schilferige huid vlekken. Enkele van de kenmerken van gedehydrateerde huid weet, kunt u stappen ondernemen om te voorkomen dat verdere drogen en ernstiger omstandigheden.

Jeuk

Een van de meest herkenbare kenmerken van gedehydrateerde huid is jeuk, die kan gepaard gaan met een witte, gewone verschijning op het oppervlak. Drexel University's College of Medicine suggereert het vermijden van krabben of wrijven, en in plaats daarvan met koude kompressen, hydrocortison crèmes en havermout of maïzena Baden. Afgezien van uitdroging, jeuk van de huid kan ook worden veroorzaakt door insectenbeten, contact met irriterende stoffen, zonnebrand, huiduitslag, parasieten en medicijnen. Als jeuk ernstig is, moet een medische professional voor verlichting en uitsluiten van allergieën of andere medische voorwaarden worden geraadpleegd.

Verlies van elasticiteit

Verlies van elasticiteit in de huid kunnen een symptoom zijn van uitdroging. Volgens Drexel, wordt deze aandoening, ook bekend als huid turgor, gekenmerkt door de huideigen onvermogen om vorm wijzigen en weer normaal. Aanbieders van gezondheidszorg begrijpen van de huid op de rug van de hand, onderarm of buik tussen twee vingers zodat het is tented omhoog en laat het. Als de huid verhoogde blijft en keert terug naar zijn normale positie langzaam, is dit een teken van matige tot ernstige uitdroging in het hele lichaam. Vloeistoffen moeten worden ingenomen en een arts geraadpleegd ingeval deze voorwaarde wordt verlengd of vochtverlies ernstig is, Drexel adviseert.

Ruwe Patches

Gedehydrateerde huid heeft vaak ruw, rode vlekken. Deze patches kunnen erg jeuken worden en vaak vergezeld gaan schilferen huidcellen. Gezondheidscentrum van de Universiteit van Illinois' McKinley stelt dat de meest ernstige vorm van droge huid nummular eczeem. Deze verdeling wordt gekenmerkt door de ruwe circulaire patches van roze of rode huid, meestal op de armen en benen. Behandeling is mogelijk net zo eenvoudig als het verminderen van de frequentie van douchen, het vermijden van harde zeep of toepassing hydraterende lotion. Overleg met uw arts of een licentie dermatoloog voor behandeling als uw conditie slechter of als je ervaring ongemak als gevolg van droge plekken op je huid krijgt.


gerelateerde artikelen