Symptomen van een diabetische reactie

December 3

Symptomen van een diabetische reactie

Diabetes is een medische aandoening waarbij het lichaam goed geen insuline, een chemische stof uitgescheiden door de alvleesklier verantwoordelijk gebruikt voor het beheer van de bloedglucose, of suiker. De lichaamsfuncties op bloedglucose voor brandstof en energie. Diabetici moeten beheren niveaus van de glucose van het bloed, zoals aanbevolen door een arts door inname van insuline medicijnen en na een aangepaste voeding. Diabetische reacties kunnen optreden als bloedsuikerspiegel te hoog krijgen of te laag, die fungeren als waarschuwingsborden die aanvullende behandeling nodig kunnen zijn.

Psychische veranderingen

De hersenen zijn afhankelijk van bloedsuiker als brandstof voor een goede werking. Diabetici die vaak inefficiƫnt bloedsuikerspiegel ondervinden ervaring geestelijke statuswijzigingen, als de hersenenchemie door de verandering in de bloedsuikerspiegel wordt gewijzigd. Zowel de hoge bloedsuikerspiegel (hyperglycemie) en de lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie) kunnen leiden tot mentale veranderingen. Verwarring, plotselinge huilen of emotionele veranderingen kunnen optreden met lage bloedsuiker. Indien onbehandeld, kan een diabetische worden geageerd, agressieve en zelfs gewelddadige naarmate haar hersenen worstelt om te kunnen functioneren zonder de juiste bloedsuiker brandstof.

Hoge bloedsuikerspiegel kan leiden tot wazig zien, hoofdpijn en verminderde geestelijke bewustzijn. Bewusteloosheid kan leiden tot als beide hoge of lage bloedsuikerspiegel niet bij het eerste teken van de geestelijke veranderingen worden beheerd. Nationale Diabetes informatie Clearinghouse suggereert dat diabetici symptomen van hoge of lage bloedsuikerspiegel te met vrienden en familie die helpen bij het herkennen bespreken kan als er een reactie plaatsvindt.

Abnormale bloedsuiker

De American Diabetes Association beveelt aan dat elke diabeticus spreken met een arts om te bepalen wat een passende, afzonderlijke, bloedsuikerspiegel moet worden. Bloedsuikerspiegel die hoog of laag in tegenstelling tot het aanbevolen niveau blijkt dat het lichaam insuline niet effectief gebruikt en een reactie plaatsvindt.

Veranderingen van de huid

Fysische respons te hoge of lage bloedsuikerspiegel kan ook worden gedetecteerd in de huid. Diabetici ervaren lage bloedsuiker kunnen ervaren koele, klamme huid die is vochtig aanvoelt en in een koude zweet overbrugd worden. Deze reactie treedt meestal op als bloedsuikerspiegel laag is geweest voor enkele uren en met geestelijke statuswijzigingen samenvallen kan. In de relatie, hoge bloedsuikerspiegel kan leiden tot gespoeld, hete, droge huid.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kan instellen in als bloedsuikerspiegel onevenwichtig zijn. Zowel hoog en laag bloedsuikerspiegel kunnen leiden tot een gevoel van uitputting voorbij wat de diabetische normaal ervaringen, en kan gepaard gaan met het gevoel wankel of onevenwichtig. Vermoeidheid kan een indicator dat bloed suiker onevenwichtige zijn geweest voor een tijdje, en garandeert een controle van de bloedsuiker kunt bepalen als niveaus geschikt zijn.


gerelateerde artikelen