Oefeningen ter stimulering van de arbeid

July 12

Oefeningen ter stimulering van de arbeid

Een zwangere vrouw uit het verleden haar vervaldatum is vaak wanhopig te vinden manieren om te beginnen met het proces van de arbeid, dus theorieën over wat kan springen start zijn overvloedig. Wat zijn wetenschappelijke, terwijl anderen meer spiritueel. In feite zijn gebaseerd en die zijn gewoon mythes?

Helpende arbeid langs

Achterstallige patiënten vragen vaak Lisa Fitch, een nurse practitioner die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen bij de Myers, Fitch en Riojas vrouwen Clinic in North Kansas City, Mo., voor advies over hoe om te beginnen van arbeid. "Het feit is dat we zijn niet zeker wat de oorzaak van de complexe cyclus van gebeurtenissen optreden tussen moeder en baby," zei ze. "Er zijn geen oefeningen die een vrouw doen kan om het stimuleren van arbeid om te beginnen, maar er zijn bepaalde activiteiten die een vrouw doen kan om te helpen haar baby gaan naar beneden in het bekken, die op zijn beurt druk is van toepassing op de baarmoederhals en kan helpen bij dilatatie en dunner worden van de baarmoederhals."

Volgens Fitch, wandelen, zwemmen, traplopen, heen en weer rollen op de bal van een oefening en kraken kunnen nuttig zijn. "Echter niets zal brengen op arbeid tenzij de baarmoederhals klaar is," zei Fitch.

Hoe lichaamsbeweging kan helpen

Volgens de moderne moeder site, wandelen moedigt contracties om sterker en meer regelmatige als ze al begonnen omdat het gebruik maakt van de trek van de zwaartekracht de baby om neer te trekken en zachte druk legt op de baarmoederhals te stimuleren verwijden. Lopen betekent niet noodzakelijkerwijs voeden via een buiten trail of zelfs hoppen op een loopband. Alledaagse taken, zoals het lopen door het hele huis, het controleren van de post of traplopen, gunstig zijn.

Waarom Sex kan helpen

Het is geen mythe--seks kan daadwerkelijk helpen bij het starten van de arbeid. Het is echter het hormoon in sperma, niet de werkelijke omgang die sleutel is. "De prostaglandines uitgebracht in mannelijke sperma kunnen een verzachtende effect hebben op de baarmoederhals en eventueel stimuleren samentrekkingen van de baarmoeder," zei Fitch. "Dat is de reden waarom vrouwen die pre term arbeid ervaren zich moeten onthouden van seksuele activiteit. Echter, niets zal echt helpen tenzij de baarmoederhals bereid en in staat is."

Hoewel medische professionals meestal onvermurwbaar zijn over uit te leggen dat aan hun patiënten, sommige vrouwen dringen dat mentaal voorbereid of "in contact met hun lichaam" kunnen brengen op arbeid toch.

Om in contact met je lichaam

Arbeid niet kan beginnen als je gespannen bent, dus probeer een warm (niet warm) bad, aromatherapie of verwen sessies, zoals manicure, diner dates, massages en acupunctuur.

Fitch echter er zijn bepaalde plaatsen op het lichaam van een zwangere vrouw die dient te worden vermeden als acupunctuur of massage therapie ontvangen voordat de baby is volledig ontwikkeld. "Sommige van deze drukpunten arbeid kan stimuleren en dient te worden goedgekeurd door een zorgverzekeraar voordat u begint met hen," zei ze.

Verloskundigen suggereren vaak tepel stimulatie om arbeid, volgens de site natuurlijk bevalling. De release van oxytocine, het dezelfde hormoon dat ervoor zorgt dat samentrekkingen van de baarmoeder veroorzaakt. Dit kan gedaan worden handmatig of met een elektrische borstkolf. Het artikel waarschuwde echter dat de baarmoeder tijdens de tepel stimulatie soms te weinig rust tussen de weeën, dus het is belangrijk om een medische deskundige vóór begin te raadplegen kunt krijgen.

Volg deze instructies voor meer informatie over de techniek: slechts één borst massage tegelijk. Het grijpen van de tepelhof, wrijf in een cirkelmotie totdat een contractie begint. Het is belangrijk om na te bootsen de actie van het zogen van een baby. Stop na de contractie begint. Wacht 15 minuten en herhaal. Aanstaande moeders moeten stoppen met tepel stimulatie wanneer de weeën drie minuten uit elkaar zijn of een minuut of langer duren.


gerelateerde artikelen