Wat zijn de bijwerkingen van XS energie drinken?

November 25

Wat zijn de bijwerkingen van XS energie drinken?

Overzicht

Terwijl je je waarschijnlijk realiseert dat '' energy drinks '' niet de gezondste drank keuzes, u waarschijnlijk maak je geen zorgen over bijwerkingen voordat je een drinkt, maar XS energiedrank van eigen website waarschuwt dat zwangere of zogende vrouwen, jonge kinderen en huisdieren te voorkomen hun producten dat en "het vinden van een ander soort drank die voldoet aan hun behoeften." XS '' Energy drinks '' niet alleen hogere niveaus van sommige ingrediënten regelmatig gevonden in veel frisdrank en '' energy drinks '', ze hebben ook enkele ingrediënten die je niet verwacht misschien te vinden at all.

Cafeïne

De XS '' Energy drinks '' website beweert dat alle hun dranken, met uitzondering van die met het label cafeïnevrij, 83 mg cafeïne per 8.4-ounce portie bevatten. Dat is 137 procent meer cafeïne dan is opgenomen in een 12-ounce portie Coca-Cola Classic, volgens het Center for Science in het algemeen belang. MedlinePlus.com waarschuwt dat overmatige cafeïne inname kan leiden tot slapeloosheid, angst, rusteloosheid, prikkelbaarheid, misselijkheid, gastro-intestinale boos, hartritmestoornis, tremoren, nervositeit en hoofdpijn. Terwijl de meeste mensen geen bijwerkingen zien als ze minder dan 500 milligram cafeïne per dag consumeren, sommige mensen zijn bijzonder gevoelig voor cafeïne en ernstig inname moeten beperken of zelfs geëlimineerd het uit hun dieet.

Sucralose

XS '' Energy drinks '' zijn gezoet met een combinatie van sucralose en Ace-K. Sucralose hebben een laxerend effect, opgeblazen gevoel, diarree en gas veroorzaken.

Aziatische Ginseng

XS energiedranken bevatten panax ginseng, ook bekend als Aziatische ginseng. Volgens het National Center for Complimentary en alternatieve geneeskunde zijn gemeenschappelijke ginseng bijwerkingen allergische reacties, hoofdpijn, slaapstoornissen en gastro-intestinale overstuur.

Amerikaans Ginseng

Naast Aziatische ginseng, panax quinquefolium of American Ginseng van XS '' Energy drinks '' bevatten. De Universiteit van Maryland Medical Center waarschuwt dat Amerikaanse ginseng verlaagt de bloedsuikerspiegel en diabetes medicatie kan verstoren. Amerikaans ginseng kan ook remmen van de effecten van warfarine, een bloedverdunner, verhogen het risico van bijwerkingen bij het nemen van bepaalde soorten antidepressiva, vergroten van de effecten van antipsychoticum medicijnen en de stimulerende effecten van aandacht tekort hyperactiviteit stoornis medicijnen en remmen de pijnstillende effecten van Morfine.

Waarschuwingen

Kinderen en jonge volwassenen--leeftijd 19 en onder--zijn bijzonder gevoelig voor de negatieve bijwerkingen van '' energy drinks ''. Volgens de maart 2011 kwestie van de "Kindergeneeskunde", kan energie drank gebruik leiden tot gedragsveranderingen, hartritmestoornissen en zelfs wiegendood bij cardiale. Overtollige suiker en calorieën in '' energy drinks '' kunnen ook leiden tot diabetes en obesitas. Deze risico's van toepassing op de volwassen bevolking.


gerelateerde artikelen