Depressie, dieet en lichaamsbeweging

July 19

Depressie, dieet en lichaamsbeweging

Depressie is een medische aandoening waarbij het lichaam en geest, en kan leiden tot een verscheidenheid van emotionele en fysieke problemen, volgens de Mayo Clinic. Het is een chronische ziekte die meestal langdurige behandeling vereist. Harvard Health zegt depressie treft meer dan 19 miljoen Amerikanen elk jaar, maar het is vaak verkeerd begrepen en een verkeerde diagnose gesteld. Dieet en lichaamsbeweging worden getoond ter verbetering van de depressie symptomen.

Oefening en depressie

Depressie, dieet en lichaamsbeweging

Antidepressivum medicijnen zijn de meest voorkomende behandeling voor depressie. Echter, de onderzoekers uit Hull University in Engeland in een studie van 2008 ontdekt dat deze drugs zou een enorme verspilling van geld. Psychiater Tim Kendall zegt "er zijn proeven waaruit blijkt dat de oefening moet het eerste ding om te proberen voor mensen met een milde tot matige depressie." Oefening releases feel-good chemische stoffen genaamd endorfine. Kendall beveelt een inspannende training ten minste drie keer per week, maar een lichamelijke activiteit zal helpen.

Fysieke voordelen van oefening

De Mayo Clinic meldt dat de oefening helpt voorkomen en verbeteren van een aantal gezondheidsproblemen. Oefening releases de chemicaliën in de hersenen genaamd endorfine en neurotransmitters; vermindert immuunsysteem chemische stoffen die depressie verergeren kunnen; en de lichaamstemperatuur verhoogt, waardoor een kalmerende invloed. Een studie in de archieven van interne geneeskunde gevonden dat oefening kan een aanvaardbaar substituut voor antidepressiva, en een follow-up studie bleek dat het effect van de oefening langer dan medicatie duurde.

Mentale voordelen van oefening

Verschillende geestelijke voordelen komen met oefening ook. Oefening is een afleiding die de geest van de zorgen en negatieve gedachten kan nemen. Oefening is ook een gezonde coping-mechanisme--in plaats van afhankelijk van alcohol of drugs. Ook verhoogt het zelfvertrouwen. De verhoogde sociale interactie die betrokken zijn bij de uitoefening is ook een enorm voordeel voor degenen die depressief zijn. Ga naar de sportschool, of maar net uit het huis, gaat een lange manier in het stimuleren van de stemming.

Voeding en depressie

Mike Adams "Natuurlijke nieuws" meldt dat een studie in "Biologische psychiatrie" gevonden dat bepaalde voedingsmiddelen beter zijn bij de behandeling van depressie dan antidepressiva drugs. Levensmiddelen met een hoog in omega-3 vetzuren en een stof genaamd uridine verminderen depressie symptomen als of beter dan drie verschillende antidepressiva drugs die werden getest. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 omvatten vis, noten, zaden en sommige volkorengranen. Uridine samengestelde komt voor in de melasse. Voedsel moet worden vermeden omvat suiker, bewerkte voedingsmiddelen en alcohol.

Belang van de Omega-3

Depressie, dieet en lichaamsbeweging

Vis is echt belangrijk, omdat de structuur van de essentiële vetzuren vrijwel identiek aan de structuur van een aantal van de hersenen, is dus het kent van de biologie van de hersenen, verklaart Dr. Carol Cooper. Volgens Dr Gabe Mirkin, werd in Engeland een studie gedaan waaruit blijkt dat de depressie kan worden veroorzaakt door een omega-3 tekort. De hersenen hoeveelheid serotonine, een dieet dat ontbreekt in deze vetzuren mag verlagen. Depressie is bijvoorbeeld 60 keer vaker voor in Nieuw-Zeeland dan in Japan, waar de Japanners veel meer omega-3 in hun vis-zware diëten eten.


gerelateerde artikelen