Dieet voor Netballers

August 1

Dieet voor Netballers

Goed eten is van cruciaal belang is voor een sporter afspelen van elke sport. Een spel van netbal---dezelfde lengte als een American football-wedstrijd, met uitzondering van de rust pauze, die ligt op slechts een paar minuten---eist met name. Veel zoals basketbal moeten netbal spelers veel energie, uithoudingsvermogen en kracht om meerdere spelen per week.

Betekenis

Aangezien netbal zeer weinig individuele voorwaartse beweging en een heleboel teamspel heeft, rekent het team op u energiek en klaar om te spelen wanneer het spel begint. Omdat u wellicht om te trainen voor netbal terwijl tegelijkertijd concentreren op werk of school, moet u van plan bent uw dieet het beste wat die je, volgens het Australische Instituut van Sport kunt.

Voordat het spel

De website van de International netbal raadt high-koolhydraten voedingsmiddelen ongeveer twee uur voor speeltijd. Ook, zorg ervoor dat je eet langzaam en kauw eten grondig om te helpen het spijsverteringsproces. Sommige effectieve voedsel te eten omvat rijst, pasta en een gepofte aardappel. Ook, als je te nerveus voordat het spel, je lichaam zal niet absorberen vitaminen en mineralen als effectief. U wilt blijf kalm door geruststellend jezelf van uw vaardigheden.

Waterbehoeften

Drinkwater tijdens het spel is belangrijk, maar de pre- en post-spel maaltijd moet zo goed opnemen. Opgenomen water bij elke maaltijd en een snack die je eet. Voordat het spel, adviseert drink ongeveer 0.06 gallons water, de sport diëtisten van Australië op de website van begaafd atleet programma. Ongeacht of u bij warme of gematigde temperaturen speelt, kunt u nog steeds worden gedroogd. Weeg jezelf zowel voorafgaand aan als na de wedstrijd. Dit helpt te bepalen hoeveel water je hebt verloren op de rechter. Als u 2,2 kg verliest, drink ongeveer 0.4 gallons water.

Ijzer

De ruime fysiek contact in netbal kan vernietigen van rode bloedcellen en veroorzaken een ijzertekort. Hoge ijzeren voedsel dat deel uitmaken van uw dieet moeten omvat granen, spinazie en rood vlees, volgens het Australische Instituut van de Sport. Kies bij voorkeur een mager knippen van rood vlees. Plantaardige en dierlijke bronnen van ijzer samen om te helpen het lichaam absorberen van het ijzer efficiënter te verbruiken.

Overwegingen

Zorg ervoor dat de planning van een snack voor na de wedstrijd. Sommige gezonde snackvoedsel omvat broodjes, fruit en een sportdrank. Voordat uw team naar een andere stad voor een spel reist, maak een schema voor wanneer je zou moeten eten.


gerelateerde artikelen