Metamucil dieet

September 21

De vezel is een belangrijk onderdeel van elk gezond, voedzaam dieetplan. De nationale Raad van de vezel beveelt gezonde volwassenen consumeren 32 g vezels per dag, maar de Columbia University Institute of Human Nutrition meldt dat de gemiddelde Amerikaan slechts de helft van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid verbruikt. Metamucil produceert een scala aan vezel supplementen om u zorgen dat u uw dieet Ary vezel behoeften te helpen.

Typen

Alle Metamucil producten bevatten psyllium vezels, die snel in water en in je lichaam oplost. Het bedrijf maakt verschillende poeder-producten die u aan warm water toevoegen kunt. Metamucil poeder is beschikbaar in grote vaten of in single-serving pakjes mee te nemen onderweg. Het bedrijf biedt ook smaak fiber-wafels en vezel capsules voor degenen die liever een alternatief aan het drinken van hun vezel.

Dosering

Volg de aanwijzingen van het pakket voor Metamucil vezel supplementen. Standaard dosering voor psyllium vezel voor gezonde volwassenen bestaat uit 1/2 tot 2 tsp. van psyllium zaaizaad aan 1 kopje of 8 oz., van warm water. Met een lagere dosering beginnen en langzaam te werken tot een volledige 2 tsp. per 8 oz. kunnen helpen verminderen van de bijwerkingen. Als u Metamucil om te helpen met gewichtsverlies neemt, de Universiteit van Maryland Medical Center raadt ten minste 30 minuten voor een maaltijd te nemen.

Voordelen

De psyllium vezel gevonden in Metamucil producten is een oplosbare vezel, die u gevoel volledig kan helpen. Dit is met name handig als u op een verminderd-calorie dieet of gewichtsverlies plan omdat het kan u helpen strijd onbedwingbare trek en honger. Psyllium vezels kan ook helpen lagere cholesterol, verlichten van constipatie en diarree, helpen reguleren van de bloedsuikerspiegel en verminderen de symptomen van gastro-intestinale problemen, zoals het Prikkelbare darmsyndroom.

Overwegingen

Kinderen en tieners niet Metamucil moeten nemen of andere vezel supplementen tenzij gericht te doen door hun arts. Voeden van uw kinderen een voedzame evenwichtige voeding rijk aan groenten en gehele korrels om hen krijgen hun dagelijkse vezel behoeften te helpen. Terwijl de meeste mensen goed verdragen van fiber supplementen, sommigen het opgeblazen gevoel of hebben problemen met gas bij het nemen van de Metamucil.

Waarschuwing

Neem contact op met uw arts alvorens eventuele supplementen toe te voegen aan uw dieet, met inbegrip van Metamucil. Terwijl psyllium vezel supplementen veilig voor meest gezonde volwassenen zijn, kunnen ze communiceren met bepaalde medicijnen, met inbegrip van antidepressiva, lithium, diabetes medicatie, digoxine, carbemazepine en cholesterol-verlagende medicijnen. Neem geen psyllium vezel supplementen hebt u moeite met slikken of omstandigheden die leiden tot een vernauwing van de slokdarm of maag-darmkanaal.


gerelateerde artikelen