Bouw een beter lichaam: 3 stappen naar grotere armen

July 23

Bouw een beter lichaam: 3 stappen naar grotere armen

Overzicht

Luister, heb ik getraind jongens voor decennia. Sommige zijn NFL spelers en MMA champs, anderen zijn magere middelbare scholieren. Maar voor hen allen, één ding is waar: iedereen wil grotere wapens hebben.

Het is gewoon dat niet iedereen zich realiseert waarom ze zo belangrijk.

Immers, zal veel trainers, deskundigen en fitness websites (met inbegrip van degene die je aan het lezen bent) zeggen dat grootte maakt niet uit, en je voor verkeer, geen spieren trainen moet. Dat is goed advies. Maar laat me je vertellen: grotere armen willen is niets voor te schamen.

Sterke, ontwikkelde armen lijken als een evolutionaire eigenschap, een teken dat de gelukkige kerel sportieve ze is niet bang van een beetje hard werken - en misschien zelfs het maken van een aanvaardbare mate. En trouwens, het is niet alles over uiterlijk. Of je nu een

een defensieve terug een ontvanger op de lijn, of een huis klusjesman swingende een hamer mee te jammen, kan hebben krachtige wapens ronduit nuttig zijn.

Maar de waarheid is, of je nu na uitpuilende biceps of gewoon een mager en gedefinieerde look, de meeste jongens benadering arm opleiding de verkeerde manier. Teveel mannen besteden te veel tijd op en neer halters curling, nooit het verkrijgen van de resultaten die ze willen.

Het is tijd om dat te veranderen.

Ik ben hier om u te tonen een beproefde methode voor het smeden van ijzer wapens. Het is een programma dat ik heb voorgeschreven aan atleten jarenlang, die keer op keer resultaten heeft opgeleverd. Het kan u helpen bouwen een aantal kanonnen die hoofden draaien. Maar voor het te laten werken, moet u voorkomen dat de drie belangrijke fouten die de meeste jongens op de sportschool maken.

De meeste jongens aanpak arm opleiding de verkeerde manier. Teveel mannen besteden te veel tijd op en neer halters curling, nooit het verkrijgen van de resultaten die ze willen. Het is tijd om dat te veranderen.

FOUT 1: De juiste spieren niet werkt

Denken grote armen betekenen grote biceps? Denk opnieuw. Biceps krijgen de meeste van de aandacht (wat is het eerste wat mensen doen wanneer ze gevraagd naar 'make een spier?' Ik wed dat u vijftig dollar ze flex hun armen), ze maken slechts ongeveer een derde van de totale arm grootte. Dus ze verdient slechts ongeveer een derde van de totale tijd die besteedt u opleiding je armen.

De meeste jongens moeten snijden van het bedrag van de biceps werk dat ze in de helft doen, terwijl een verdubbeling van de aandacht die zij aan de spieren aan de achterkant van hun armen betalen. Grote triceps zijn echt de sleutel als u wilt toevoegen van een beetje omvang aan je armen. En vergeet niet over uw onderarmen. Die spieren tussen uw elleboog en hand tekenen meer blikken dan je denkt.

FOUT 2: Niet variëren uw Arm oefeningen

De meeste mannen lijken te vallen in een van de twee kampen als het gaat om trainingen te bewapenen: Guys wie doen kin-ups (complexe oefeningen die meerdere spieren werken), en jongens die krullen (isolatie oefeningen gericht op één groep).

Complexe bewegingen zijn functioneel en zeer geschikt voor mensen beginner en tussentijdse lifters, maar niet de gewenste zuivere spier-grootte kunnen leveren. Aan de andere kant, zijn isolatie oefeningen geweldig voor hypertrofie maar geen functie, wat betekent dat ze zal pakken op wat spieren, maar zal niet noodzakelijkerwijs helpen uw totale lichaamskracht. Combineer de twee, en je krijgt het beste van beide werelden.

Kijk naar uw isolatie oefeningen en complexe bewegingen als kreeft en steak: elk is goed op hun eigen, maar samen zijn ze niet meer te stuiten. Trainingen die krullen of bankje persen en kin-ups, en triceps pushdowns, hebben meer kans om zowel de grootte en de kracht waarnaar u zoekt.

FOUT 3: Opleiding te Hard, en ineens

Terug in de jaren 80 was de populaire trend om je armen trainen één keer per week-- en absoluut vernietigen met een boatload van sets, reps en oefeningen. Deze hoge volumes aanpak werkte voor jongens in bodybuilding tijdschriften, maar kwam kort voor ieder van ons normale jongens die niet kon veroorloven om dode takken hebben voor drie dagen vanwege een moordenaar training.

(Plus, bleek een heleboel die jongens in tijdschriften hebben genomen in een veel meer dan alleen tonijn en eieren in hun voeding plannen, als je begrijpt wat ik bedoel.)

Fast forward een paar decennia, en voor sommige reden, jongens zijn nog steeds volgens dat dezelfde aanpak-- en nog steeds niet het zien van resultaten. Nou, je niet dragen dezelfde kleding je droeg in de jaren 80, en u moet niet trainen je armen dezelfde manier beide.

In plaats van de eendaagse arm-blaster eetbui, ik adviseer je armen tweemaal per week werken, maar in meer beperkte sessies. Aangezien de armspieren kleiner dan die in uw rug of de benen zijn, ze hebben de neiging om te genezen sneller - en dus vaker kunnen worden opgeleid. Deze toename in frequentie zal leiden tot grotere winsten.

Het programma

Probeer dit programma voor vier weken. Meten van uw arm en onderarm voordat u begint, en vervolgens opnieuw na uw laatste training. U moet vinden dat de tape een beetje verder de tweede keer rond strekt.

Bouw een beter lichaam: 3 stappen naar grotere armen


gerelateerde artikelen