Wat zijn de voordelen van karnemelk vasten?

May 27

Karnemelk mag best bekend voor zijn gebruik in koekjes en pannenkoeken, maar heeft ook voordelen voor de gezondheid als goed. Sommige gezondheidsdeskundigen adviseren vasten om de behandeling van veel aandoeningen; na een periode van vasten met een dieet alleen karnemelk, kan de voordelen van beide combineren. Karnemelk is een gefermenteerde zuivel product en een rijke bron van probiotica. Karnemelk spijsvertering klachten kan verlichten maar kan niet het genezen van een ziekte; Neem contact op met uw arts vóór het vasten met karnemelk.

Indigestie kalmeren

Karnemelk en vasten kunnen beide verlichten de symptomen van brandend maagzuur en indigestie, volgens de Ayurvedic traditie. Karnemelk kan kalmeren de brandende sensaties die geassocieerd met slechte spijsvertering en voorkomt uitdroging. Karnemelk moet samen met veel water worden verbruikt.

Galblaas Relief

Karnemelk kan bieden verlichting van de symptomen van de aanval van het galblaas, met inbegrip van buikpijn na het eten, misselijkheid en diarree. Galstenen formulier wanneer vloeibare gal in de galblaas verhardt en verandert in kleine steentjes, die zeer pijnlijk kunnen zijn. Reguliere melk is niet nuttig voor galstenen en kan de aandoening verergeren. Vasten kan galblaas symptomen ook verbeteren omdat eten vaak het probleem verergert.

Candida behandeling

Candida is een aandoening waarbij te veel gist in het lichaam opbouwt. Het kan leiden tot een scala aan onaangename gezondheid symptomen, met inbegrip van frequente vaginale schimmelinfecties, vermoeidheid, suiker cravings, gewicht krijgen en huiduitslag huid. Candida overgroei het gevolg van een verstoring van de bacteriën in het lichaam, die er zijn te weinig "goede" bacteriën het onder controle te houden. Schadelijke bacteriën kunnen vermenigvuldigen vanwege het consumeren van te veel suiker. De probiotica in karnemelk kunt vervangen door de goede bacteriën van het lichaam, vooral na een periode van vasten, die stopt voeden de slechte bacteriën.

Vasten voordelen

Vasten is aanbevolen sinds bijbelse tijden voor fysieke en geestelijke gezondheid. Moderne diëten zijn vaak ongezond en kunnen bijdragen tot ziekte staten. Volgens de Brigham Young University, mensen die snel op een regelmatige basis voor spirituele redenen hebben lagere tarieven van hart-en vaatziekten en diabetes en langer kan leven. Na het reinigen het lichaam met een periode van vasten, zal karnemelk drinken toevoegen positieve voedingsstoffen en probiotica terug in uw systeem.


gerelateerde artikelen