Is een goede oefening overslaan?

May 3

Is een goede oefening overslaan?

Overslaan biedt een scala aan voordelen voor de gezondheid met inbegrip van verbeterde spiertonus, coördinatie, balans en flexibiliteit. Het is vriendelijker voor je gewrichten dan lopen en kan bijna overal en op elk gewenst moment. Terwijl het is een leuke manier om te werken je benen en dijen, de resultaten zijn een serieuze zaak. Naast onderlichaam toning, overgeslagen vrije stijl of met een springtouw calorieën verbrandt, neemt de heupflexor spieren en buikspieren om uw lichaam te stabiliseren en verbetert de gezondheid van het hart en de bloeddruk.

Hart pompen Fun

Overslaan is een cardiovasculaire training van hoge intensiteit, die echt uw hart pompen krijgt. Een goede training moet u werkt op 85 procent van je maximale hartslag. Dit wordt berekend als 220 minus je leeftijd. Een 30-jarige zal een maximale snelheid van 190 en een 60-jarige zal hebben een maximale snelheid van 160. Vermenigvuldig dit door 85 voor een intensieve training of 0,70 voor een minder intense training.

Branden, calorieën, branden

De hoeveelheid calorieën die u terwijl sla branden, hangt af van uw gewicht. Als u zijn springtouw, de overslaan actie rond 563 calorieën verbrandt een uur springen touw langzaam en 849 calorieën springen in een snel tempo voor een persoon met een gewicht van 155 pond. Overslaan van branden minder dan dit, als u niet zijn boeiende je armen en schouders, maar het is nog steeds een effectieve en leuke manier om calorieën te verbranden.

Handig, ook

Overslaan is alleen vereist voor een beetje ruimte. U kunt overslaan binnenshuis of buitenshuis, dus heb je geen excuus voor ontbrekende uitoefening wanneer u reist. Overslaan van de trajecten in een park of naar het natte zand op het strand. Als u zich zorgen maakt over het zoeken een beetje kinderachtig, gaat u rond een kamer of beneden gangen in privacy. Als u wilt geven uw bovenlichaam een training, nemen een overslaan touw met u--zal het gemakkelijk passen in een aktetas of handtas.

Veiligheid niet overslaan

Overslaan opstaat uw hartslag zeer snel, dus als je het voortouw hebben genomen een sedentaire levensstijl die moet u met uw arts dat u fit genoeg om te beginnen met een oefenprogramma. Allereerst voor 20 tot 30 seconden overslaan dan Mars in plaats voor 30 seconden. Herhaal voor 10 minuten. Naarmate uw conditie verbetert, verlengt de tijd overslaan. Niet springen hoog als dit uw gewrichten benadrukken zal. Kies een plat horizontaal vlak om torsie je enkels te voorkomen. Draag een paar sportschoenen te beschermen je voeten en opvangen van uw gewrichten.


gerelateerde artikelen