Bijhouden van telefoons voor kinderen

May 11

Bijhouden van telefoons voor kinderen

Als uw kind is oud genoeg om te gaan plaatsen met vrienden of ze deel uitmaakt van een sportteam dat na school praktijken, kan een mobiele telefoon worden een ideaal hulpmiddel voor een verblijf in contact, ze gaat te laat of is klaar voor een rit naar huis. Veel mobiele telefoons komen uitgerust met het opsporen van apparaten of zijn compatibel met het volgen van de apps die u toestaan om uw kind Zoek de verblijfplaats, zelfs als ze niet haar antwoordt telefoon of inchecken met je op de afgesproken tijd. Inzicht in uw mogelijkheden helpt u bij het kiezen van de juiste is.

Hoe het werkt

Mobiele telefoons, waarmee u kunt bijhouden van hun locatie bevatten een GPS global positioning system, ook bekend als. De programma-links van uw kind mobiele telefoon naar jou telefoon zodat u uw eigen kunt om erachter te komen waar uw kind is. Sommige programma's hebben een 'footprint'-toepassing die u om spoor waar uw kind nu is en de laatste paar plaatsen toestaat, waar ze ook was. Andere programma's alleen Toon u waar uw kind op het moment u is zich aanmeldt. Houd er rekening mee dat de GPS alleen waar de telefoon is, toont dus als uw kind het op school of bij een vriend het huis verlaat, het programma zal niet helpen haar vinden.

Doel

Er zijn een paar redenen waarom een tracking mobiele telefoon handig voor uw gezin wellicht. Als uw kind oud genoeg om te rijden is of veel tijd met vrienden of buitenschoolse activiteiten besteedt, kunt het programma u er zeker van ze krijgt waar ze hoort te zijn op het juiste moment. Het is ook goed voor de controle van uw kind als ze heeft de neiging om te gaan naar plaatsen die u haar uit te gaan verboden hebt. Tracking is ook ideaal voor het lokaliseren van een kind dat is wegrennen, gotten verloren of die zou zijn ontvoerd. Hoewel een vermist kind een enge gedachte is, kan de GPS politie naar de verblijfplaats van uw kind waarschuwen, zodat ze zo snel mogelijk kan worden gevonden.

Hoe te gebruiken

Meeste tracking-toepassingen werken op smartphones, maar je hebt om de GPS voor hen te bedienen. Sommige van de programma's moet u aanmelden met een wachtwoord, terwijl anderen gewoon geladen wanneer u de app pictogram onttrekt. Uw kind om locatie te bepalen, zult u toegang krijgen tot de toepassing op uw telefoon, uw wachtwoord, indien nodig, en het programma biedt een update op de huidige locatie van uw kind, soms in schriftelijke vorm, en soms met de kaart. Sommige programma's kunt u uw kind een tekst als ze ook snel--bijvoorbeeld in een snel rijdende auto gaat--verzenden en laat haar tekst te verzenden u een onmiddellijke als ze in de problemen zit en hulp nodig heeft.

Nadelen

Sommige resistent zijn tegen hun ouders met kinderen weten natuurlijk hun elke beweging. Sommige ouders het gevoel hebben dat het bijhouden van hun kind is een schending van de privacy en stuurt het bericht dat het kind dat ze niet kunnen worden vertrouwd. SafeKids.com suggereert bespreken de apps en het krijgen van iedereen in de familie eens te worden over hoe het wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, zorg ervoor dat uw kind weet dat als zij meer dan 30 minuten te laat is, zult u uw tracking app om te controleren op haar. Op hetzelfde moment, als ze breekt uw vertrouwen door ergens te gaan die u haar niet om hebt gevraagd, zult u haar vaker bijhouden voor een week.


gerelateerde artikelen