Wat de deficiëntie veroorzaakt migraine?

May 7

Wat de deficiëntie veroorzaakt migraine?

Migraine is een neurologische ziekte, episodische migraine-aanvallen, die afwijken van gemeenschappelijke niet-migraine-hoofdpijn veroorzaken. Artsen en wetenschappers volledig begrijp niet de oorzaken en de triggers van deze primaire hoofdpijn, maar migraine waarschijnlijk genetisch zijn gebaseerd, en de neiging voor deze aandoening wordt overgenomen, volgens een artikel van februari 2011 door Dr. Mark Green, directeur van het Mount Sinai centrum voor hoofdpijn en pijn geneeskunde in New York. Verschillende triggers en oorzaken van migraine hebben zijn geponeerd. Het gaat hierbij om vitamine, mineralen en nutriënten tekortkomingen en voedsel gevoeligheden, externe prikkels, stress, hormonale schommelingen.

Magnesium

Een magnesium tekort, wat resulteert in lage niveaus van magnesium in de hersenen zorgt ervoor dat de hersenen worden geïrriteerd en kan leiden tot migraine-aanvallen. Migraine kunnen zijn het resultaat van wijzigingen in de bloedvaten en de stroom van het bloed of zuurstof in de hoofdhuid en de hersenen. Deze vasculaire veranderingen worden getriggerd door biochemicaliën, zoals serotonine, die in uw bloed circuleert, en stressgerelateerde spiersamentrekkingen. Hebt u een magnesium tekort, de serotonine-stromen te snel, knelpunt uw bloedvaten en weer loslaat pijn-producerende chemische stoffen, volgens Dr. Burton M. Altura in een November 2002 in de onlinebibliotheek van Magnesium. Aanvaardbaar magnesium niveaus niet alleen voorkomen dat de release van pijn-producerende stoffen maar kan ook verminderen of stoppen van hun effecten, zegt Altura.

Calcium

Magnesium en calcium interactie met elkaar. Uw magnesium niveaus mogelijk in evenwicht, maar als uw calciumgehalte gebrekkig zijn, kunt u mogelijk nog steeds risico op migraine. Als uw bloed overdreven hoog calciumgehalte heeft, kan uw lichaam het extra calcium uitscheiden. Dit kan leiden tot een verlies van magnesium, die samen met de calcium, waardoor je met een magnesium tekort, is verdreven volgens Karen Kubena in een artikel, "Het maken van de Magnesium-Migraine Link."

Vitamine D

Vitamine D heeft ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, en een vitamine D-deficiëntie kan bijdragen tot de migraine-aanvallen, volgens Dr. Steve D. Wheeler in een artikel van de 2006 gepubliceerd op de website van de Amerikaanse Headache Society. Vrouwen met migraine die zijn getest en vastgesteld dat een tekort aan vitamine D kunnen vinden dat het optreden en de ernst van hun migraine-aanvallen worden teruggebracht wanneer ze beginnen met een regime van het nemen van vitamine D dagelijks, volgens een artikel van Dr. Cynthia Buxton van natuurlijke gezondheidszorg Northwest. Zodra uw gezondheid vakman uw vitamine D niveaus getest heeft, vragen als u wilt nemen vitamine D-3 supplementen naast de vitamine D die u uit uw dieet en blootstelling aan zonlicht absorberen.

B-vitamines

Individuen getroffen met de hoofdpijnen van de migraine kunnen lager dan nodig serotonineniveaus hebben. De hersenen nodig vitamine B-6 voor het synthetiseren van neurotransmitters, zoals serotonine, die is van essentieel belang voor de communicatie tussen zenuwcellen. Vitamine B-6 supplementen hebben niet nog bewezen voor het verlichten van migraine symptomen, volgens een bureau van de voedingssupplementen factsheet uitgegeven door de National Institutes of Health. Migraine-patiënten mogelijk verkleint u de duur en de frequentie van migraine met het nemen van vitamine B-2 of riboflavine, supplementen. Idealiter nodig heeft uw voedingsstof zal worden voldaan door het voedsel dat je eet. Vóór het nemen van eventuele supplementen of begint een nieuwe dieet, overleg plegen met uw gezondheid vakman.


gerelateerde artikelen