De supplementen en voedingsmiddelen die verhoging van de productie van stikstofmonoxide

April 22

De supplementen en voedingsmiddelen die verhoging van de productie van stikstofmonoxide

Stikstofmonoxide is een belangrijke stof voor uw cardiovasculaire en seksuele gezondheid. Nitric oxide is een gas dat ontspant en verruimt uw bloedvaten, verlaagt de bloeddruk en verhoogt de bloedtoevoer. Verhoging van de productie van stikstofmonoxide beschermt tegen hart-en vaatziekten en erectiestoornissen. Arginine en citrulline zijn twee aminozuren die spelen een vitale rol in de productie van stikstofmonoxide. Raadpleeg uw arts over de supplementen en voedingsmiddelen die verhoging van de productie van stikstofmonoxide.

Arginine

Arginine is een semi-essentieel aminozuur kinderen vergt van voedingsmiddelen en volwassenen kunnen maken in het lichaam. Arginine is een voorloper van stikstofmonoxide. Toenemende inname van arginine uit voedsel en supplementen verhoogt de productie van stikstofmonoxide. Nemen van arginine supplementen verbetert bloeddruk en doorbloeding en vermindert risico op hart-en vaatziekten. De effecten van arginine suppletie bij niet diabetische patiënten met hart-en vaatziekten, wetenschappers in het wetenschappelijke Instituut van San Raffaele in Milaan, Italië, geëvalueerd volgens onderzoek gepubliceerd in "Metabolisme: klinische en experimentele" in September 2009. De wetenschappers vonden arginine supplementen verhogen nitric oxide productie, verminderen ontstekingen en verbetering van de cardiovasculaire functie.

Citrulline

Citrulline verhoogt de productie van stikstofmonoxide door toenemende arginine, die op zijn beurt wordt omgezet in stikstofmonoxide. Citrulline supplementen nemen vermindert uw bloeddruk. Wetenschappers aan de Florida State University in Tallahassee gevonden dat mondelinge citrulline suppletie verlaagt de bloeddruk, volgens onderzoek gepubliceerd in het "American Journal van hypertensie" in januari 2010. De resultaten tonen aan citrulline vermindert de bloeddruk in beide de brachialis slagader in de bovenste arm en aorta slagader die bloed van het hart naar het lichaam vervoert. Het verslag van de wetenschappers dat deze bevinding is van belang omdat de aorta bloeddruk beter weerspiegelt cardiovasculair risico dan brachialis bloeddruk, die is makkelijker te meten en is de meer conventionele meting.

Pistache noten

Arginine komt voor in vlees, vis, zuivel, eieren, noten, zaden, volle granen, chocolade, johannesbroodbomen en
peulvruchten, met name soja; onderzoek wordt echter beperkt bij het aantonen van de soorten levensmiddelen die arginine dat stikstofmonoxide productie zal toenemen. Pistachenoten bevatten hoge concentraties van arginine, verhogen van uw productie van stikstofmonoxide en mannen met erectiestoornissen kunnen helpen. Erectiele disfunctie is geassocieerd met lage niveaus van de productie van stikstofmonoxide, wijten gedeeltelijk met voeding arginine-deficiëntie, volgens onderzoek van wetenschappers aan de Tokyo medische en tandheelkundige Universiteit in Japan en in de "International Journal van urologie" in februari 2008 gepubliceerd. De wetenschappers bij de Ataturk onderwijs en onderzoek ziekenhuis in Ankara, Turkije, gevonden die trouwde met mannen met erectiestoornissen die consumeren Antep pimpernoten (pistaches) verbetering van de erectiele functie zonder bijwerkingen, volgens onderzoek gepubliceerd in het januari/februari nummer van "International Journal of impotentie Research" in 2011. De resultaten ook aantonen pimpernoten (pistaches) lagere bloedcholesterol en vet en verbetering van de cardiovasculaire gezondheid.

Watermeloen

Citrulline is gevonden in komkommers en meloenen, zoals watermeloen en meloen; onderzoek wordt echter beperkt bij het aantonen van de soorten levensmiddelen die citrulline dat stikstofmonoxide productie zal toenemen. Watermeloen, met inbegrip van het vlees en schil, is een rijke bron van citrulline. Verhogen van uw inname van watermeloen verhoogt de productie van stikstofmonoxide en bloed concentraties van cardiovasculaire risicofactoren kan verlagen. Wetenschappers in Texas A & M University in College Station ontdekten dat watermeloen korst SAP bloed concentraties van arginine verhoogt, bloedvat ontspanning verbetert en bloedsuikerspiegel concentraties van suiker-, vet- en dimethylarginines, stoffen die het risico van atherosclerose, verhogen volgens onderzoek gepubliceerd in het "Journal verlaagt of Nutrition" in December 2007.


gerelateerde artikelen